No takže už zufalo potrebujem zmenu vlasov lebo tato(moja prirodzena) farba ma už omrzela, a zvažujem ryšavu farbu.. Čo si myslite o tom? Mala by som sa nafarbiť na ryšavo či skor na nejaku inu farbu?
mas pekne vlasy ale ak chces skus nejakim sanponom si to zafarbit a uvydis ci ti risava bude pasovat a ak nie sanpon zide casom ale ak hej daj si potom farbu hm zmena je zivot ale co tak blond silny ß
nepoviem ti že si ju daj lebo mám strašne rada špinavú blond a ty máš fakt pekný odtien, škoda farbiť. Navyše viem ako vyzerajú odrasty špinavej blond na ryšavej (je to ako šeď).
myslim,ze vyskusat to mozes..rysava je krasna farba len to treba castejsie farbit,lebo sa rychlo vymyva..a potom je z toho skareda rysava a ked to budes chciet prefarbit naspät na blond,tak najprv budes mat nechutne odtiene orandzovej a zltej.. a az po dlhej dobe normal blond..+znicene vlasy.
Myslím, že je úplne v poriadku to čo chceš urobiť.. každý potrebujeme zmenu, veď žijeme len raz a nemáš v každom prípade čo ľutovať, sú to len vlasy, tie dorastú, odrastú a dá sa aj farba stále zmeniť Ak sa ti páči ryšavá farba tak to skús.. mne osobne sa ryšavá farba páči a ak si na tej fotke naozaj ty tak myslím, že sa ti to aj bude hodiť
ja som tiež nedávno (na Silvestra) podstúpila takúto zmenu, bo mám skoro celý život blond a chcela som vyskúšať niečo iné. Povodne som chcela červenú ale dala som si ryšavú. Podľa mňa je to super výber farby, uvidíš , budeš spokojná. Ja som tiež váhala. Ale prišla som k záveru, že človek by si mal splniť to, čo chce pokiaľ sa to dá. Čiže jedným slovom - odporúčam ! A ked si si neni istá ako ti to sadne tak vyskúšaj stránku www.taaz.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ale mne osobne sa ryšavá veľmi páči a tiež mávam obdobia , kedy nad ňou uvažujem
Určite skús Zmena je život !