Zdravím, o mesiac mám stužkovú mám ryšavé vlasy, modré šaty a čierne topánky s doplnkami.. len neviem v akej farbe a aké líčenie, aby to nebolo ,,moc" neviem či si dať tiene, alebo len podkladový tien a linku, alebo len linku, či výrazné oči, alebo per
tak ako napisal @1 , skusaj na sebe a co sa ti bude najviac pacit si sprav. Ja by som si urcite dala tiene, take tonovanie zlato-hnede napr. a urcite by bol fajn aj ruz, kludne bordovy alebo cerveny. Je to stuzkova, mozes si dovolit vyraznejsie licenie podla mna.
neutrálnymi farbami nič nepokazíš, keď sme už pri tom
a inak je to na tebe, či si radšej zvýrazňuješ oči alebo pery, či sa bežne nelíčiš a hocičo výrazné by preto k tebe nešlo alebo sa líčievaš a vtedy len trebárs si povieš, že si dáš slávnostnejšiu verziu toho, čo vždy...
ryšavkám podľa mňa najviac pristane čo najviac minimalistickejšie líčenie + čierne riasy, ak ich majú bledé. už tie vlasy sú výrazné, a ty máš peknú tvár a veľké oči. byť tebou, tak vyberám nejaké zlato-hnedo-zemité-odtiene, možno niečo jemne trblietavé, keď už to má byť niečo špeciálne, a radšej by som zvýraznila pery (len prosím nie lacným červeným rúžom).
nieee cenu som tým nemyslela - to popravde absolútne netuším, v akých cenách sa vlastne pohybuje skôr farbu... neviem popísať presne, ale niekto odtiene vyzerajú fakt hrozne ale to si musíš vyskúšať asi...
tiež som mala na stužkovej takú kombináciu :-S akurát šaty boli tmavšie modré a mala som len očnú linku+špirála samozrejme. Bez rúžu a hocakého zvýrazňovania, no je pravda že som nemala čas to riešiť popredu. Ale radím vsadiť na takú variantu, aby si sa cítila pohodlne a nemusela sa každú polhodinu kontrolovať v zrkadle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a inak je to na tebe, či si radšej zvýrazňuješ oči alebo pery, či sa bežne nelíčiš a hocičo výrazné by preto k tebe nešlo alebo sa líčievaš a vtedy len trebárs si povieš, že si dáš slávnostnejšiu verziu toho, čo vždy...
nieee cenu som tým nemyslela - to popravde absolútne netuším, v akých cenách sa vlastne pohybuje skôr farbu... neviem popísať presne, ale niekto odtiene vyzerajú fakt hrozne ale to si musíš vyskúšať asi...
ale niektorým osobám, obzvlášť tým ryšavým, celkom pristanú. preto vravím, že by si to mala vyskúšať priamo na sebe