Trošku čudna otázka- ale predsa...existuje niečo v živote s čím ste sa nevedeli nikdy vyrovnať? Napr. že vám zomrel niekto blízky, alebo nejake zvieratko (moj pripad).....alebo že ste sa pohádali s naj.kamosom/kamoskou a obli ste dlhe roky spolu najlepši
moja hluposť spočiva v tom, že sa neviem vyrovnať sveľa vecami.. s niektorými už by som sa asi mala... 2roky so msa nevedela vyrovnať s tým, že ma mojou chybou znenávidel najlepší priateľ, no možem povedať že teraz už sa to lepší takže to je hudba minulosti, takmer dva roky sa nedokažem vyrovnať s umrtim starkeho,
neviem sa vyrovnať s nekonečnou ľudskou hluposťou ktora ma obklopuje
neviem sa vyrovnať dajem tomu s mojim vyzorom
s veľa vecami.... so vzťahmi či problémai v rodine...
neviem sa vyrovnať s tým, že nikdy v živote nenájdem šťastie.
neviem sa vyrovnať so svojou paranojou, ktorá mi to hovorí.
neviem sa vyrovnať so sebou samým
ale na to som si už de facto zvykol.
Viem sa vyrovnať iba s jednou vecou, o ktorej pekne hovorí tento citát: "Nikdy jsem tě nepřestal milovat. Jen jsem se naučil bez tebe žít. Nebylo to snadné, no bylo to snažší, než se pokusit zapomenout."
Co ja viem.. nechcem sa nikdy vyrovnat s vlastnou lenivostou, lebo to by mi asi neprospelo, ale inak sa citim pomerne vyrovnane. On si clovek nakoniec dokaze zvyknut na velmi vela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem sa vyrovnať s nekonečnou ľudskou hluposťou ktora ma obklopuje
neviem sa vyrovnať dajem tomu s mojim vyzorom
s veľa vecami.... so vzťahmi či problémai v rodine...
neviem sa vyrovnať so svojou paranojou, ktorá mi to hovorí.
neviem sa vyrovnať so sebou samým
ale na to som si už de facto zvykol.
Viem sa vyrovnať iba s jednou vecou, o ktorej pekne hovorí tento citát: "Nikdy jsem tě nepřestal milovat. Jen jsem se naučil bez tebe žít. Nebylo to snadné, no bylo to snažší, než se pokusit zapomenout."
Že nikdy nebudem mať rovné vlasy
Že si bude zo mňa celý život niekto robiť piču a ja sa nechám
Že nikdy nebudem vedieť tancovať
Že mi nikdy nebude chutiť tvrdý alkohol
absolútne všetko na tomto svete, a tá NESPRAVODLIVOST
a to ako vyzerám...
a to akých mám falošných niektorých "kamarátov"
a to že ma všetci odsudzujú...
a to že som len malá bodka medzi všetkými ...