Nemal som problém s ničím. Problém mám skôr s tým, že málo jazdím od kedy mám vodičák a teda mám aj málo skúseností. Preto vždy keď idem niekam autom, tak sa neviem uvoľniť a stále mám pocit, že mi to nejde úplne na 100%.
@1@2@4 mali ste to spravit ako ja, zarozpravat sa z policajtom a z instruktorom tak ze uplne stratia pozornost a zabudnu ze su na testoch naucte sa vyuzivat situaciu
osobne najvacsiu srandu som mal kd som robil vodicak na auto a motorku zaroven a prisiel som na jazdy na motorke rovno na motorke a hned sa ma pyta to je 50ccm vsak? jasne za ano samozrejme (ano samozrejme CBR sa vyraba len 50ccm
@mefistofel nič v zlom, ale chcel by som ťa vidieť ako toho pána policajta čo som mal: 1: rozhovoríš a 2: rozhovoríš ho tak, že si nevšimne pás čo mu visí pred nosom plus, keď ti zdochne auto pri cúvaní
@mrjimmy ked ti zdochnne pri cuvani, tak ti na to nic nepoviem, maximalne to sa stava.... Jedine ten pas, to je povinne, je to aj vo vyhlaske a aj pokuta sa za to dava... to je len zaciatok, ten zaciatok ked spavis v poriadku tak uz si ta nevsima Ja osobne som si dal pas a rozbehol som sa a pocas cesty ako som isiel som si napraval sedacku a zrkadla a vtedy uz som sa s nimi rozkecal aby si toho az tak tolko nevsimali
S ničim som nemala problem ale spravila som až na druhy krat jazdu bo som prekročila rychlosť o 5 km ... ta asi tak Ale predomnou každy prešiel a išla som medzi poslednymi.. ale aj tak nikdy nemôže každy prejsť... a na druhy kra iny policajt, pohodička, kecali sme.. ani som neparkovala
dostal som o pol metra dlhšie auto než na aké som bol zvyknutý, a nikdy predtým som v ňom nesedel (sľúbili mi, že aspoň na kužele bude určite! aj fabia, parchanti)
tož som mierne zostresovala, naštartovala, spojka plyn zdochlo. naštartovala, spojka plyn zdochlo. po piatom raze mi inštruktor prišiel povedať, nech skúsim dať dole ručnú.
pred jazdou som si zabudol zapnut pas, ucitel sa ma asi 3krat spytal, ci som fakt pripraveny az potom mi doslo...inac neboli problemy, ale najviac som sa asi bal cviciska
Jazda , nedanie prednosti cyklistovi na rovnej ceste pri obchádzaní auta. Pritom cyklista bol cca 20m predomnou, no hold hádaj sa z policajtom že to nebolo na tesno. Najviac nasralo že to bolo už pred vchodom do autoškoly.
na prvý krát som spravil, v polke jazdy mi policajt povedal "máte to, pome do autoškoly"... šak každý normálny človek podľa mňa musí spraviť na prvý raz
Trochu jazda, bol som nervózny a keď som zbadal stopku tak som z celej sily dupol na brzdu (bo som ju neskoro zbadal a zlakol som sa že už je neskoro) a potom bola úzka cesta, mal som zastať a nechať prejsť auto v opačnom smere a ja som išiel ďalej na tesno pár cm z oboch strán, potom som išiel dosť rýchlo do zátačiek ale uvedomil som si to až v samotnej zátačke keď všetkých v aute hodilo do strany. A potom som dosť rýchlo vbehol do kruhového objazdu kde autá išli dosť pomaly a musel som dupnúť na brzdu tak rýchlo že som zabudol stlačiť spojku a skapal mi motor ale spravil som
Mne napríklad na cvičisku začal tak silno fúkať vietor, že pozhadzoval skoro všetky kužele, takže mi ich ostatní museli držať až viem kde mám cúvať...skôr to bola asi výhoda, že
ja som nespravil na prvý krát jazdu lebo vraj som nedal prednosť prichádzajúcemu autu..hoci som presvedčený, že ešte bolo dostatočne ďaleko.. Nuž s acabom sa nenahádaš..
jazda bola desivá, policajt na mňa vrieskal ako kkt (jazdím dosť sebavedomo, ale nie arogantne), lebo som sa radila z vedľajšieho pruhu medzi kamión a autobus a on mal asi v hlave predstavy apokalypsy... ale mal smolu, lebo som nepochybila, takže som spravila.
@lucinka7 išiel som pár metrov počas ktorých som si uvedomil, že nemám pás a keď som začal premýšľať ako nenápadne si ho dať, tak mi povedal, že odstavte vozidlo a spýtal sa mi či viem čo som spravil, na čo som povedal, že áno a vystúpil som A to sa ma ešte pred tým ako som vyštartoval inštruktor 2krát spýtal že či mám všetko, takže som tušil, že niečo nie je v poriadku, ale jednal som skratovo
@mefistofel ja som si vedomý toho, že je to vo vyhláške komentoval som len na margo toho, že si okomentoval môj neúspech tým, že sa treba s policajtom zakecať
@mrjimmy tak zakecat sa da s policajtom a uz po ceste ked zabudnes smerovku, prekrocit rychlost, alebo nieco podobne ale ked uz ides aspon chvilku, ale ked sa este ani nezacne jazda a uz hned spravis chybu kvoli ktorej sa najcastejsie vyhadzuje tak to je tvoj problem
@mefistofel to sa ti povie, ale my sme mali najhorsich fizlov z mesta, na prvej jazde som nedal prednost, a to tak ze som myslel ze ma to auto pusta, aj ma pustalo ale on to bral ako hrube porusenie predpisov, a pri dalsom som siel len zez zelene furt rovno tak to by dala aj moja babka
@39 buď si ešte nerobila alebo ti ocko po známosti zaplatil papiere... nie každý zvláda isté situácie najlepšie, stačí, že je človek trochu vystresovaný pri skuškach a nevšimne sa jednosmerku - zle sa zaradí, alebo náhodou prekročí mierne rýchlosť atď.. viem aj o prípadne kedy týpek nabúral... takže neviem čo tu píšeš ako aj niekto, že nechápe ako sa nedá na prvý krát spraviť, dem***
Spravil som na prvý krát, akurát som sa viac potrápil na cvičisku, jazdu som už išiel v pohode uvoľnený.
Problémy ako také som nemala s ničím, ale z cvičiska som bola vždy strašne nervózna, lebo som si večne myslela, že dačo zhodím, do niečoho vrazím a netrafím sa tam kam mám Ale spravila som nakoniec, aj pochválená som bola To nezabudnem, keď policajt povedal, "Keď sa ožeriem niekedy, zavolám vám. Viem, že vy ma bezpečne poveziete."
v jeden deň som mal skúšky aj na auto aj na motorku, všetko v pohode až som sa čudoval. pred skúškami som stresoval trochu či nepohorím nejakou nešťastnou náhodou pri testoch, alebo na cvičisku...a našťastie som nezastresoval na skúškach bolo to v pohode. ale od vtedy málo jazdím :/
@60 mimochodom, robil som si vodičák v Bratislave. nechcel som si ho robiť u nás v malom meste kde máme niesú také rôznorodé križovatky a cesty a kde to všetko poznám....lepšie vo väčšom a neznámom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Nemala som s ničím problém, aj test, aj parkovisko aj jazdu som dala na 100%
Ale teraz málo jazdím.
mojim problemom bude ze budem mat skusku a lade a snehu cize paradicka navyse na cvicisku je vsetko zasnezene a nevidim absolutne kam mam ist .
kvôli čomu Ťa vyrazil ?
@mrjimmy
takže si sa veľmi ani nerozbehol či Ťa nechal ?
tož som mierne zostresovala, naštartovala, spojka plyn zdochlo. naštartovala, spojka plyn zdochlo. po piatom raze mi inštruktor prišiel povedať, nech skúsim dať dole ručnú.
a ono to holt potom išlo.
@mefistofel ja som si vedomý toho, že je to vo vyhláške komentoval som len na margo toho, že si okomentoval môj neúspech tým, že sa treba s policajtom zakecať
@lucinka7 hore sa dozvieš
Spravil som na prvý krát, akurát som sa viac potrápil na cvičisku, jazdu som už išiel v pohode uvoľnený.