,,on mne stale vypisuje ,,sem tam ked som sama doma tak pride ku mne je slusny vsetko je super ,,kecame o vsetkom moznom ,potom si zase piseme a neustale ma namotava (dost silne reci ale ked poviem ze sestra je doma to je to problem tak jakoo keby sa zl
ako ja si s nim vychdzam super ,vsetko je oki ,,on mna chce sa namotavame neustale ale zatial je to medzi nami len cisto kamaratske , nic viac ( aj ked sme sa spolu uz bozkavali ) ale to sme boli opity trosku takze to bolo ine .... a sme si povedali ze sa nebudeme ponahlat ze mame cas ,,,zatial kamarati sme .Len sem tam nechapem preco ked sme len kamarati mi stale vypisuje a ma dost namotava a dvojzmyselne narazky stale mi pise ze jak po mne tuzií stale a ze jak ma chce moc ,a ze jak by so mnou chcel sex ...ale pritom mam pocit ze vztach ako keby nechcel zatial ..ako to mam chapat vsetko ?? akcny muz ktory sa ma ako keby bal ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov