jedneho casu som brigadoval ako barman v bordely a navstevnici boli vsetci znami ktori o sebe tvrdili ze su verni a na ktorých by som to nepovedal. Nebudem sa tajit ze uz ked som tam robil tak som vsetky vystriedal
Ja nevernosť ani neskúšam, lebo by som si to len ťažko odskákal a riskovať nemôžem ...smola, že pár žien si myslí o mne "neprávom", že som neverný ...nechápem odkiaľ to vedia usúdiť, keď ja som pravý opak ...vysvetľujem si to tým, že ich nejaký predomnou asi podvádzal ...mám proste šťastie na blbé typy
@Xxars3s ja som skôr výnimka, mňa vzťahy dosť nudia, potrebujem veľa priestoru a samoty, a nie vždy som ochotná sexuálne vyhovieť partnerovi, tak ho pošlem "o dům dál", väčšinou je to win-win situácia, ale nemôže ísť o romantického rojka. Vtedy väčšinou nastáva rozchod (z mojej strany), alebo bedákanie (z druhej strany).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov