samozrejme sa rátajú ľudia, ktorých ste jednoducho spoznali na birdzi, predtým ste ich nepoznali a stretli ste sa buď cielene, alebo náhodou, ale spoznali ste sa, oslovili ste sa a bavili sa spolu.. také že videl som ťa v električke sa neráta
@ohavnost čo je tak strašne nepochopiteľné na tom nadpise ("aspoň niekoľko minútová konverzácia")? plus pre výrazne nechápavých som to ešte aj v prvom komente rozviedla
keby mám rátať všetkých, čo som videla niekde v meste, alebo od ktorých mi prišla TSka že videli oni mňa, do stovky sa nezmestím asi
no ja len szjednym lebo tunak ais z martina nikto neni..:/ som alone! ..ale ked sa povie birdz tak ovladam asi vsetky nicky alenie len take znamejsie co stale tunak vidim napriklad bejak.. atd..
Ale fakt super, fakt v tom teste na fb mám v prvej 5ke jedného kamaráta a štyri baby a všetky sú tu , @luc.ka , @kachie , @h8u , @bonita , poradie som poprehadzoval radšej
@luc.ka ale je to sranda, lebo na fb mám v priateľoch asi 230 žien odhadom, z toho je na birdzi asi 6 a akurát tie štyri čo sú v tých top 5 ľudí sú z týchto 6tich, sranda nie? No dobre, ja viem že nie
A ja neviem, vieš že som ti povedal že neverím že si niečo spravíš.. tak stojím si za tým! Ale viem, že niekedy máš dojsť na zákusok sem do cukrárne
@luc.ka fakt si to myslíš? Ja už ani nie, neni to to čo kedysi, navyše sú strašne predražené.. proste aby som dal za zákusok dve eurá, to mi príde veľa... Ja už aj zákusky aj torty si dávam robiť inde, lepšie a lacnejšie
no fuu su tu aj ľudia ktorých som poznala osobne skôr ako som sem prišla, a potom som sa zoznámila s @antifunebracka na chate a so @sandy114 na spoločnom pohovore a potom aj na párty
@etelnair debile nevieš, o čo go... to je proste super dobrá cukráreň (aj keď tuto podľa chevra už žije iba zo svojej slávnej minulosti
@chevro no tak ale funguje dlhšie, ako čo som tam ja za mladi chodila... naposledy som tam mala takú nejakú kocku, bolo tam veľa smotany a čučoriedky, a bola fakt geniálna ale tak ja si dám zákusok tak raz za rok, čiže nemám to moc s čím porovnať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
keby mám rátať všetkých, čo som videla niekde v meste, alebo od ktorých mi prišla TSka že videli oni mňa, do stovky sa nezmestím asi
A potom poznám ešte jedného chalana zo školy čo tu chodí celkom pravidelne, ale v podstate s nikým.
aale ako veľké stretká sú nespravodlivé, ja som na žiadnom takom nebola a nazbierala som si 19 kúskov!
tak potom 1 a nie 6
ale menovať nejdem, aby sa nik nemohol prípadne uraziť, že som ho zabudla
Ale napočítal som 29, ale len asi tak okolo 15 je aktívnych.
1,0 človeka je @mayo
1,0 človeka je @panpeterpan
0,75 človeka je @chevro lebo on ma zvykne špehovať na prechode, a lístky som mu predávala, a podľa fb (on to tak tvrdí) ho najviac ľúbim
0,25 človeka je @kolini aby sme to zaokrúhlili na 3 celé osoby
celkom veľa vzhľadom na to, že to neznášam moc dobre a vyhýbam sa tomu ako sa len dá
"budes taky laskavy, a prestanes mi lamat [♥]"
alebo:
"tak ja idem plakat do vankusa"
"som nestastna vies o tom? pomyslam na samovrazndu "
Ha!
Ale fakt super, fakt v tom teste na fb mám v prvej 5ke jedného kamaráta a štyri baby a všetky sú tu , @luc.ka , @kachie , @h8u , @bonita , poradie som poprehadzoval radšej
ty hlúpy ako si mohol porušiť posvätné fb-chat-tajomstvo???
tak ale akože... už nie som prvá? a teraz tie podrezané žily mám akože pripisovať emo-looku či čo?
A ja neviem, vieš že som ti povedal že neverím že si niečo spravíš.. tak stojím si za tým! Ale viem, že niekedy máš dojsť na zákusok sem do cukrárne
tak to neodmietam, zákusky od hentiaľ sú fenomenálne, najlepšie na svete!!!
no, úprimne, naposledy som tam bola taký rok dozadu... aj to po veľmi dlhom čase ale keď som ešte chodila na zš, tak to tam bolo super
@n0w nezajdeme aj my niekedy do cukrarne jak tuto lucka s chevrom
@luc.ka hej bolo super, tak keď ty si chodila na zš tak vtedy ju tu otvorili...och, to boli časy, ale ja som mal rád len punčové rezy
@chevro no tak ale funguje dlhšie, ako čo som tam ja za mladi chodila... naposledy som tam mala takú nejakú kocku, bolo tam veľa smotany a čučoriedky, a bola fakt geniálna ale tak ja si dám zákusok tak raz za rok, čiže nemám to moc s čím porovnať