Koľko ľudí,toľko chutí...ale je pravda,že ťa HA pred pohlavne prenosnými chorobami neochráni...
a pokiaľ je niekto blbý,tak mu ani kondóm nepomôže...jedine utekať na pohotovosť pre postinor alebo RU 486,alebo do lekárne,netuším,či to je na slovensku na predpis či nie...
Si myslím,že ak sa chceš chrániť a tvoj potencionálny partner ťa bude mať rád,tak mu nejaká guma vadiť nebude...ak ťa bude nútiť,aby si do toho šla bez kondómu,tak to je blbec...
uplne normalny......nevidim zasadny rozdiel...je to len o zvyku......najviac ma bavia ti nezletili, co to prirovnavaju k medu, reznom a pod. vtakovinam.....zjavne nevedia uspokojit partnera, aelbo nie su uspokojeni..... v kazdom pripade, ak nehces otehotniet, tak s ako bez
ale toto! ja nechápem, prečo si niekto stále myslí, že s kondómom to nieje pôžitok. asi si nedokážete vychutnať milovanie naplno, všakže? ja sa milujem aj s aj bez. akokedy. podla toho, ako nás to napadne. veď je to predsa fajnové, keď mi ho partnerka nasadí. užívajte si milovanie poriadne a nemyslite na to, či je to s kondomom lepšie, alebo bez. ak nechceš dieťa, tak s a ak je ti to jedno, tak to už je iné. ale ak už mala raz dieťa, tak je to lahšie. sú aj iné spôsoby ochrany ako tabletky. ale tak, to je na vás, ako je to lepšie vám. jednemu vyhovuje to, druhému niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Sex s veľkým pôžitkom a stvorením potomka,
alebo sex s menším pôžitkom a nestvorením potomka?
len ma provokujte more, už od rána som plná energie a joooj
ale treba zospovednost
kym nemas inu antikoncepciu sexuj s kondomom
ked si myslis, že to nie je požitok - tak je !
ked si aj tak myslis, že to neni požitok - tak to najprv skus !
ked si aj potom budes myslieť, že to nie je požitok - kup si bezlatexovy kondom !
ked budes mat inu antikoncepciu, potom sexuj bez kondomu
do zahuby spejeme
a pokiaľ je niekto blbý,tak mu ani kondóm nepomôže...jedine utekať na pohotovosť pre postinor alebo RU 486,alebo do lekárne,netuším,či to je na slovensku na predpis či nie...
Si myslím,že ak sa chceš chrániť a tvoj potencionálny partner ťa bude mať rád,tak mu nejaká guma vadiť nebude...ak ťa bude nútiť,aby si do toho šla bez kondómu,tak to je blbec...
... ale myslim si ze radsej S ... nez potom plakat ci uz tehotenstvo alebo nejaky ten iny "suvenir"