bud davaj slovenske alebo ceske nazvy postav a nie kombinovane, ten pako z Minas Tirithu je Denethor...naco tu zakladas takuto anketu ked si pana prstenov nevidela ani z lietadla
@blezeboss to že som si nevedela narýchlo spomenúť na jedno posraté meno dokazuje že som pána prsteňov nevidela ani z lietadla? velikanske vieš čo vieš o mojom vzťahu v pánovi prsteňov a toho kde kade a čo jak ja s tým riešim tak prosím nedristenkaj, lebo ma to kurva celkom dosť urazilo a nazvy zadavam jak mi šli prve na jazyk
@blueffect dovolím si nesúhlaisť, galadriel nie je bohyňa ani s ňou nemá nič spoločné, a Arwen je predsa dcéra noci, Galadriel je príliš stará a ...proste nepríde mi ani trochu erotická
@purenarcissism nie je, ale v sirsom zmysle slova by sa nou nazvat dala. vobec nie je stara! ma neskutocnu graciu a je v nej nieco, co laka. to by som nazval erotickym vyzarovanim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Gandalf
Saruman
Boromir
Faramir
Elrond
Nazgúlovia
Sauron
Gríma Červivec
Enti
ten pako z Minas Tirith neviem mu orísť na meno
Sam
Bilbo
Haldir
...
atď kto vás ešte napadne
ale inac popolvarcok tie slovenske preklady ako SMIESKO ffs daj mu tam Chico !!!
a inac na pivko by som chcel ist s Mouth Of Sauron ^.^
A Nazgúlovia sú tiež mňam, maskovaní chlapi sú mojou slabosťou.
ale s tými nazgúlm velice súhlasím, bohužial neviem hlasovať lebo si neviem vybrať
takže @tikalok pridám sa k tebe a Smieškovi, ak ti nevadí
@tikalok tak potom neviem kazdopadne vtipne su tie "preklady" .. prajem vam vela zdaru vo vasom novom rilejsnsipe !
lebo v češtine je to Smíšek - Smělmír Brandorád
no ja iste Faramir, Arwen a Legolas (moja detská láska)