Ja som skromná. Ja len, keď sa naučím po švédsky, by som sa chcela opýtať Miška Amottoviech, akú farbu na vlasy používa. A ja viem, že by rozumel aj anglicky a asi aj nemecky, ale hentak by to bolo vtipnejšie
A potom som sa ešte chcela popýtať kadekoho kadečo, ale to si už nepamätám.
Matthew Bellamy, Dominic Howard, Jared Leto, Hugh Laurie... veľa ♥♥ ale hlavne tých prvých oni a ich hudba sú geniálni ♥ bože ako veľmi by som chcela ísť na ich koncert :´( ...raz sa mi to podarí! >
Leonardo Da Vinci - nieco by som sa ho opytala, alebo potom este s Einsteinom alebo s takymi nejakymi ... ale v podstate ani nemam nejaku extra tuzbu stretnut sa s niekym takym slavnym
Hayley Williams, Taylor Momsen, Blake Lively, Yvonne Starhovsky, Sarah Michelle Gellar, Jennifer Aniston, Willa Holland, Rachel Bilson, Cobie Smulders aa to je asi všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A potom som sa ešte chcela popýtať kadekoho kadečo, ale to si už nepamätám.
"signature & sex plz."
dalej alex band
pollocka,afrema,vasarelyho, dalej jednoznacne Shakespeara,Paoliniho,Tolkiena,Sapkowskiho,
ale dalsi ma nenapadaju tak hned ale este ich je vela