s @velkepohroma a @kikushenka ale dnes rano som bola priliz zaneprazdnena sprostym pocitacom a zajtra budem asi nedosiahnutelna kedze idem na oslavu :´(
Lebo sme sa dávno nevideli, a tak by sme mohli ísť v pondelok na obed. A vlastne ešte aby mi kúpil lístok na Ólafura A dokonca ešte niečo po ňom budem chcieť, ach, hrozný som
asi s @sarah_whiteflower lebo jej blogy boli dovod, preco som sem chodil zo zaciatku, aj ked som tu bol novacik, a velmi sa mi pacili, a rad by som jej niekedy osobne podakoval
a potom asi este s @malapohroma lebo je z PK a mozno aj preto, ze ma zaujima, ako sa z "nuly" vedela vykatapultovat tak rychlo ku znamej, a uznavanej uzivatelke birdzu
@sarah_whiteflower samozrejme ze pacia, ale vtedy to bola taka vynimocna situacia asi No hej, ved ja som casto v BA, tak keby si mala niekedy cestu, a cas, a chut... tak mozme nieco vymysliet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Lebo spolu ideme hrať!
s toľkými ľuďmi, že sa mi menovať nechce
Alebo so @zuzulka98711
a s @bonita @pukynka_15 @bibla a @hov ädo a @husky ale len chcela
@fr4nk1 bože nebuď taký, jedno kolo a potom je zase tvoj
hádam sa v najbližších týždňoch podarí
@fr4nk1 ale máš, len sa s ním nechceš podeliť ty lakomec!
A nie, na to čo si určite myslíš, tak nato nie ! =D
veď aj tak vypadá, namiesto rozumu ma v mozgu svaly s pilinami....
Lebo sme sa dávno nevideli, a tak by sme mohli ísť v pondelok na obed. A vlastne ešte aby mi kúpil lístok na Ólafura A dokonca ešte niečo po ňom budem chcieť, ach, hrozný som
a potom asi este s @malapohroma lebo je z PK a mozno aj preto, ze ma zaujima, ako sa z "nuly" vedela vykatapultovat tak rychlo ku znamej, a uznavanej uzivatelke birdzu
Však počkaj, môžeme to niekedy aj zrealizovať, len ja do Rakúska často nechodím
No a ja by som sa najradšej stretla s @tikalok - om, pretože už som ho vyše týždňa nevidela a hrabe mi z toho!
Možno ak sa podarí tak ešte @mayo @zasovickovanasrnecka a rád by som zas videl @transplantovana (u)
Dodám ešte @johnysheek @bubiatqo @bewka a @metalabby
( ale zvlášť sa teším na Zuzku )
lebo by som s ňou chcela pokecať
lebo už chcem ňakú psychologickú analýzu
aby sme sa porozprávali o rusku
lebo mi chýba
lebo by som ju chcela spoznať osobne
ešte s @LordMMX a @0mega1
Samozrejme, strašne rád by som stretol osobne niekoho, ako si ty