Možno to vyznie divno ale chcela by som zažiť také ozajstné bývanie s rodinou so všetkým čo k tomu patrí. Čo sme boli naozaj všetci spolu tak to je už strašne dávno a potom sa celá rodina rozpadla. Aj keď sme boli ešte spolu, nebolo to síce ideálne ale možno keby sa trochu vrátil čas a niečo bolo inak... Ale to už nikdy nebude a žijem tak trochu v minulosti.
Ale nebol by som vôbec proti, ak by som našiel babu, ktorej by nevadilo bývať nad svokrou ...bol by to v nepriechodnom byte a zároveň v dome, ktorý je pekný zrekonštrovaný a so všetkým vybavením a zároveň dvorom ...dôvod: nechce sa mi stavať ešte druhý dom
Akooo..nevylučujem ani toho partnera..ale akosi si to neviem predstaviť..mám pocit, že by mi to narúšalo môj pokoj. Som si až moc zvykla na to, že som sama s dcérou. A aj úplne samej by mi vedelo byť veru fajn, aspoň by bol poriadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov