Lol teraz je zas o par pozérov viac co od Knotov počuli Before I Forget a Duality a Left Behind a poserme sa všetci a z technofilov budu zo dňa nadeň metalisti. I HATE IT
aaa pre mňa je po..či aj scissors a disasterpiece, snap, people=shit (koncertová verzia), gently (spomalené), purity .... a proste majú oveľa viac super songov ako len before i forget, ktoré pozná už každý a páči sa to aj diskáčovi a pritom nie je to nejaká taká pesnička na zbláznenie...majú aj oveľa ooooveľa vymakanejšie piesne
SLipknot su fajn pocuvam ich uz dlhsie ale iba niektore skladby. Ja mam rad skor svedsky melodic death metal a aj to je na nom super, ze nie je komercny... Bohuzial slipknot je az prilis.
jhajj a co tak moje naJJ :: Only One,No Life,Wait and Bleed,Duality,Pain alebo Vermillion.... ! ale naozaj tato kapelka nema chybu su super a ze "hamba metaluu"napisal :: Nrok1 . tak ty si potom amba tejto temy ty... ! SlipKnoT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov