S-O-S !!!!!! AKO ZBALIT NEDOSIAHNUTELNEHO CHLAPCA!!!
Alebo aspon ako sa mu zapacit..ako zaposobit, ako zo seba spravit dobru kocku bez velkeho mnozstva makeupu , ako ho DOSTAT???..viem ze je tu vela diskusii..ale fakt potrebujem radu..dakujem
no ja si myslim ze to zalezi od jeho vkusu,treba vediet aky typ dievcat sa mu paci,a trosku sa podla toho zariadit...nemyslim tym ze by si sa mala hrat na nieco,cim nie si,len sa ho snaz zaujat niecim,co vies,ze sa mu bude pacit....nic konkretnejsieho ti neporadim
Tu poradím to čo väčšinou radím chlapcom. Prečo chcete niekoho nedosiahnutelného? Pravidlo č.2: Nikdy si nevyberám niekoho kto je výraznejšie krajší ako ja!!! Pravdaže každý môže byť trochu paranoidný ak sa mu niekto veľmi páči. Možno ani nieje taký extra, ako ho vidíme. Ale to sa dá zistiť. Príklad: Koľko ľudí opačného pohlavia sa točí okolo neho a koľko okolo mňa(ak je to dvojnásobok tak naňho/ňu zabudnite. Sú tí ľudia krajší ako ja? atď. Ak sa okolo neho veľmi točí svet a ty si len niekde na okraji tak naňho zabudni. Pravdaže ono to môže výsť aj tak že sa mu zapáčiš. Ale to je zriedkavé, pretože vačšina z nás si vyberá partnerov na rovnakej úrovni. Ak neikto tvrdí, že na výzore nezáleží ten trepe blbosti. Predsa každý chceme niekoho koho môžeme hrdo ukazovať v spoločnosti.
drag-on: ..prave ze on absolutne nei je vyrazny..este sa sam odjebava aby s´ho holky nechceli..a nahodou..uz ma poprodil o moje cedecka ..aspon nieco...dokonca si vsima ze sa pred nim skryvam..no neviem..ked spolu piseme neviem ako rozvyjat debatu ale dakujem pekne za nazory..
este nieco! nikdy sa nehram na nieco co niesom..ne som z tych..
Makrela11: Ak sa naozaj takto cítiš tak ti radím vyhľadaj odbornú pomoc....vážne. Už som tu zopár takým ako si ty písal.(nebudem menovať, ale je ich tu dosť) Niekedy som prekvapený, koľko ľudí tu trpý takými vážnymi problémami ako ty. Ak nezmeníš svoj prístup k sebe zostaneš s najväčšou pravdepodobnosťou panicom do smrti. Ak neveríš sám sebe ako chceš aby ti veril niekto iný. Každý starý mladenec má jednu vec spoločnú...všetci hovoria ja som veľkú kus hovna ktorého nikto nechce. A práve preto ich nikto nechce lebo sa tak správajú. Je to začarovaný kruh. Dievčatá nepriťahujú porazenecký sa správajúci chlapci. Skôr ich priťahujú tý ktorý si veria a sú cielavedomy a bojovný(za svojím cielom pevne idú) To je dané prírodou....silnejší samec vyhráva(ibaže u ľudí neplatí že fyzicky silnejší vyhrá, ale psychický) V mojom fotoalbume mám jedného kamaráta(na mojej 19ke prvý z ľava) ktorý musíš uznať nieje najkrajší. Je dosť pri sebe a plešivie. No napriek tomu ho dievčatá zbožňujú. Prečo? Lebo keď niekde ide tak sa vždy jemne usmieva a pôsobý ako veľmi šťastný človek. Každé dievča má z neho pocit že je natoľko šťastný, že kus svojho šťastia by mohol dávať aj jej. Na druhej strane ak dievča vidí niekoho kto sa ponižuje(možno aj sám seba nenávidí.....áno aj taký sú medzi nami) Cíti sa tak že bude musieť ešte ona utešovať jeho. A každá žena chce mať pri sbe predsa oporu a nie byť niekomu oprou.
Makrela prepáč vtedy keď som to písal tak ešte ten druhý príspevok od teba tam nebol. Porovnávať svoju krásu a "vyvolenej" nie je ťažké. Len trebaa prestať idealizovať. Toto je úspešným kľúčom každého baliča. Vidieť chyby potenciálnej partnerky a zneužiť ich proti nej Viem že to znie drsne ale je to tak. Viem ako treba komunikovať s hanblivou, tichou, trémistickou.....ženou
presne tak nic nie je nedosiahnutelne...staci sa posnazit a je to tvoje ze cchcel od teba cedecka ?? super....pekne zacinate...staci uz len pekne pohlady a je tvoj...musis sa stat pre neho pritazliva tym aka si... nic na sebe nemen...iba sa troska primaluj,ked chces...nic viac..musis sa mu pacit taka aka si... potom daj vediet ako si dopadla...yo??drzim palce
Tak to že nič nieje nedosiahnutelné je blbosť. Treba si zistiť len prečo je ten človek pre nás nedosiahnutelný a či je nedosiahnutelný. Takže poprvé zisti či ho priťahuješ. Sleduj ako sa k tebe správa a pod. ak rozumieš trochu reči tela tak to bude jednoduché(odporúčam naštudovať). Pozor to že ho priťahuješ neznamená že to máš vyhraté. Mám kamarátku ktorá ma celkom priťahuje, ale z určitých dôvodov si s ňou nikdy nezačnem. Ak ho priťahuješ máš to len ľahšie. Ak ho nepriťahuješ zisti prečo. To sa dá len dĺhym rozhovorom. NAjlepšie osobným. čo je osobný rozhovor som už písal asi stokrát na tomto fóre, nebudem ho písať zasa. Ak ho nepriťahuješ fyzicky, tak rovno bež za iným. Je to len strata času. Poznám dievča ktoré je už asi 6 rokov do mňa veľmi zaľúbené. Je pekná, ale niečo mi na nej vadí. Jednoducho ma nepriťahuje. A môhla by urobiť čokoľvek aj tak ma priťahovať nebude BODKA! To je to o čom som písal, že nie všetko je dosiahnutelné. Ak ho fyzicky priťahuješ, tak si zisti iný problém že prečo má od teba odstup. Nechce sa viazať, je tam aj niekto iný a nevie sa rozhodnúť a pod. NA tom budeš musieť popracovať. Lenža my ľudia sme taký, že po čase nás nekonečné dobýjanie onudí a nájdeme si niekoho iného dostupnejšieho. Alebo nakoniec dosiahneme svoj ciel a všetko to stratí to čaro. Jeho chyba! Nemal ťa toľko naťahovať.
napriklad dnes mam nieco ako rande s o dost krajsou babou odo mna neviem co na mne vidi, ale to nie je moj problem.. pre mna je dolezite ze ona je pekna inteligentna a velmi velmi vtipna
2nigga girl: myslim ze to vyzera pre teba celkom nadejne.. este stale existuju chalani, ktorym sa pacia baby co sa na nic nehraju a su prirodzene
nikdy ma nenabali ziadna ktora sa mi nepaci .. a nemoze s tym nic spravit, ziadny rozhovor jej nepomoze, tak ako mne s holkou ktorej sa nepacim ... moje skusenosti.
no tak aspon pre mna neni nic nedosiahnutelne...ked som mala este asi 14 rokov..ked som niekoho chcela...hej chvilu ma nechcel (bo som bola zevraj mlada)...ale po nejakom case liezol za mnou po styroch...ale to uz ja som ho nechcela..tak mal smolu...takze ked zapracuje, tak ho dostane...ale samozrejme to neplati na vsetkych..hovorim o tych, co su na rovnakej urovni..nieze on je obluda a je zalubeny do nejakej krasnej holky a naopak.to bude vzdy len platonicke, to samozrejme nemoze vyjst...ale tak hlavne treba zistit ci by ta chcel...tak smelo do toho...a daj vediet...
LUdia ja mam podobny problem...tie chcem velmi nedosiahnutelneho chlapca,ktory uz je prvak na strednej pisem si snim a on vie ze sa mi pci a aj ja sa mu pacim ale NEMOZE somnou chodit.....Nie ze nesmie alebo nechce...on nemoze!!!Nechapem ho!!!
Aha...takze sem mozem napisat len ten moj naoverenejsi trik...teda to ani nie je trik...som uplne normalna, privetiva, teda mila ...jednoducho snezim sa byt samou sebou a na nic sa nehrat...potom pozdejsie to ma zly efekt ked sa na nieco hras... a myslim ze toto je upne super styl zbalit nejakeho chalana..
LUDKOVIA DIKI ZA NAZORY..VELMI SI TO CENIIM!!KED VAS ESTE NIEOC NAPADNE..NAPR S TYMI POHLADMI..ALEBO AKO HO ROZPALIT pTAK PISTE PISTE..ESTE RAZ STARSNE PEKNE DAKUJEM
S pohladmi?? Tak ako ja...tvarit sa, ze sa nanho pozeras nenapadne...eh..ehm...ale pri tom dost napadne na to, aby si ta vsimol. Pozeraj pozeraj, az kym sa na teba nepozrie tiez...no a potom este kratucku chvilku pozeraj..a tak chytro uhni..hehe
V mojom pripade sa jedna o baby...chvala Bohu.. DD
Bez ohladu na o co pisali ostatny si myslim ze si nedospela ked chces chlapa uputat len svojim zovnajskom za kazdu cenu spravit zo seba kocku nafintenu kravu co nema nic v hlave skus najprv zaujat tym co je v tebe ukaz mu svoje vnutro a charizmu nie svoje kozy lebo to vie kazda a to hio casom omrzi
sexikraska:..hmm..ked si citala prspevky tak som tam presne pisala o tom..ze ani sa nechcem amchlit..ani nic podobne..preco si myslis ze ho chem uputat kozami..?..hehe..a este akymi..?..ja ziadne nemam..normalne som sa pytala..urcite aj ty ches niekedy dostat chlapca do sialenstva len vdaka pohladu..
Drag-on to neni vo vyzore...hoci nie som najskaredsia , hovoria... ale je to proste vo mne...ja nevim ale vazne je to tak...proste nepretvarujem sa...a nesnazim sa byt moc zaujimava..ale nechcem sa tu vynasat do nebies...len konstatujem..ale mam jednu chybu, so ziadnym chalanom nevydrzim viac ako 2 tyzdne... ( a stastny clovek som teda neni...taky ani neexistuje...aj ja mam svoje problemy...vies... ((
tha ked je taky nech ide kade lahšie vieš to je tak mi baby mame taky problem vždy sa zalubime do toho najväčšieho grazla(hajzla)a potom je tazke zabudnut nanho ak ti môžem poradiť najdi si novy objekt ale taky čo ta nezaujme vyzorom ale povahou a uvidiš že ani sa nenazdaš a na nho si ani nespomenieš a ked ano tak zo slovami aka som mohla byť sprosta že sa mi pačil.....
ale vies ze oto potom nejde lahko sa zbavit txch mylsienok na nho.. ..pravzee on bol taky pripad..stale mily..no ja som ho nevidela nasrateho..juuj keby ste ho videli..on je sice strasne krivy..ale je velmi milyy zlatyy...co uz so mnou..
mzslim ye kaydz je zaujimavz sam o sebe a nemusi sa pretvarovat a hrat na nieco co nieje ked si ta chlapec ktoreho chces nevsiima vykasli sa na nho....
akoze prve co by si mal na tebe vsimnut je asi povaha.. aj keby si sa mu nepacila tak kamaratmi by ste mohli byt.. skus sa s nim nejak spoznat a uvidis co dalej
Niktory xalani si najprv vsimaju oci... Da sa z nich dost zistit... Mno a nerada to pisem ale vacsina xalanov sa ani neotoci za tucnymi babami alebo takymi ktorym je jedno co si oblecu ked su na verejnosti... ( napriklad roztrhanu kriklavo ruzovu bundu... ) alebo za mentalne zaostalimi...
A len tak... Dievcatam sa pacia vacsinou drzy zly ale vzdy pekny chlapci... heh... Mam to overene... nepacia sa im tlsty tiez mentalne zaostali a lahostajny(to ss tou bundou)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
este nieco! nikdy sa nehram na nieco co niesom..ne som z tych..
nic nie je nedosiahnutelne...
napriklad dnes mam nieco ako rande s o dost krajsou babou odo mna neviem co na mne vidi, ale to nie je moj problem.. pre mna je dolezite ze ona je pekna inteligentna a velmi velmi vtipna
2nigga girl: myslim ze to vyzera pre teba celkom nadejne.. este stale existuju chalani, ktorym sa pacia baby co sa na nic nehraju a su prirodzene
-asi tak =DD
no o dacom to svedci, Drag-on
rEgards E
V mojom pripade sa jedna o baby...chvala Bohu.. DD