No takzee..mam probléém..vsetci mi vravia ze by sa mi strasne hodila ofina..no pocula som ze to moc neprospeje mojej pleti..newem ci si mam dat ofinu..prosíím..kto ma dake skusenosti napiste..dikii..
ako ofina škodí pleti? mne síce veľmi rýchlo rastú vlasy a ofina mi vydrží max. dva mesiace, ale jediné problémy s pleťou mám na nose, a tie s ofinou isto nesúvisia.
@6 úplne súhlasím, na ofine je dobré práve to že ti nie je vidieť jebáky a nie že by ich spôsobovala, to sa hovorí len preto lebo tí, čo majú ofinu, ju majú preto lebo majú jebáky a snažia sa ich zakryť
sice neprospeje tvojej pleti ale ak si budes plet pravidelne cistit nic sa nezmeni a vyhodou ofiny ze ak aj sa ti nieco na tej pleti pod ofinou stane neni to vidiet a podla mna je ofina krajsia ako bez
Ofina pleti neskodi, a kedze nevidim ziadne fotky neviem ci ti pasuje alebo nie Btw vzdy sa nakoniec rozhodnes sama aj keby sme ti radili pravy opak toho co riesis
No hej ..ofina sposobuje aj malé výratsky na čele=D....je to vtedy ked sa spotíš..a ešte aj ofina.....a este je to blbéže ked mas mastné vlasy vidia to všetci an tvojej ofine..=D
@narazuvzdornaa vies keby si si to precitala, ja som nenapisal ofinu ale dlhe vlasy. Ked rastu vlasy nerastie len ofina, ale vlasy rastu aj z inych casti hlavy ak si si nevsimla
urcite to myslela tak ako uz napisala cocca-colla ...a hej suhlasim s nou, ak sa ti rychlo masti plet, tak s ofinou to bude este horsie, kamoska ma od ofiny strasne jebaky ... ...predtym nemala ...
nedavaj si to to je uplne hrozne na cele a ked sa to este zvlni na secky strany barde to trci hrozne proste..a pravda ze ti to zakryje jebaky ale aj tak by som si uz ofinu v zivote nedala..a furt to strihat..no srat na to ..
no odkedy mám ofinu, sa mi začali robiť na čele vyrážky, ale keďže mám ofinu, ich nevidno takže ich ani neriešim btw, budeš to musieť veľmi často strihať
ofina neškodí pleti, ide len o to že sa pod ňou môže čelo potiť a potom tam môžeš mať vyrážky
a ako máme posúdiť či sa ti hodí ofina keď nemáš fotku ale ak máš moc vlnité vlasy tak si to učite nedávaj, neverím že by sa ti chcelo žehliť ju každý deň
ja mam ofinu už od školky a žiadne vyražky sa my pod nou nerobia a mam dobru plet a mala by si dat ofinu ked hovoria že ti pristane a na tich čo hovoria veci s tou pletou tak sa na nich vykašli a ked to hovori niekto koho maš rada tak prepač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
pardon.
ako ofina škodí pleti? mne síce veľmi rýchlo rastú vlasy a ofina mi vydrží max. dva mesiace, ale jediné problémy s pleťou mám na nose, a tie s ofinou isto nesúvisia.
ani som nepočula o tom, že by nejako škodila...?
OFINA 4EVA!!
Asi si to tak myslela...
No neviem, ak si dáš ofinu, zachvílu dorastie a môžeš si ju dať na bok a nebudeš mať ofinu
mam ofinu omg dlho dlho xD
a na cele ani jeden jebacik xD
never im xD
hovada to su xD
ked ti nakecavaju ze ofina je zla xD
variabilita vlasových kreaci to isti
vadí ma čele,šteklí ma to...a mám potom podráždenú pokožku...tak u mňa nie...
a ako máme posúdiť či sa ti hodí ofina keď nemáš fotku ale ak máš moc vlnité vlasy tak si to učite nedávaj, neverím že by sa ti chcelo žehliť ju každý deň
PS: ofinu este staale nemaam