... veľmi by ma zaujímal Váš názor.. .. mám stáleho priateľa, ja beriem antikoncepciu, s prezervatívom sme to robili len prvýkrát, viackrát sme to s ním nerobili lebo priateľovi to veľmi nesedelo, a aj mne je lepšie bez neho. Ibaže všade čítam o tom,
Bez kondómu je to samozrejme lepšie. Ale pohlavná choroba sa dá chytiť aj ináč, ako len samotným sexom. A je možné, že ti v tom, či niekoho pred tebou mal klamal (teda nechcem zbytočne upodozrievať, ale istota je istota). Takže ja by som išla radšej predtým na testy, stačí ísť len darovať krv a tam vám spravia aj takéto testy.
no ako,sak ta antikoncepcia je na to,aby ste sa nebali,co sa tyka otehotnenia!!a ak ste nemali nikoho ineho tak naco guma,pokial sa nepodvaadzate,tak si myslim,ze netreba...ale pak si davejte pozor,keby si ju nahodou vysadila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja napriklad ked som mala tabletky tak sme kondom vobec nepouzivali naco?!
chranili sme sa hlavne pred otehotnenim..myslim si ze tie choroby vam nejako nehrozia