skús tuna Ja som sa pýtala v 101-tke, Teta drogerii a aj v DM-ku a nikde nemali.. tak som cez net kupovala..
á.. gélové nechty využijú hlavne tie dievčatá, ktoré nemajú čas každý večer si nechty prelakovávať prípadne ak umývajú riad.. Ja som bola tiež strašne dlho proti gélovým nechtom..ale odkedy som našla zaľúbenie vo varení a pečení..boli gélové nechty nevyhnutnosťou, pokiaľ som ich chcela mať nechty pekne upravené čiže toľko
@veronella ja som celý Prešov obehala..všetky drogérky..aj tie menej známe..a všade ma odkurili a tým, že toto oni nemajú že "veľa šťastia pri hľadaní" to mi jedna predavačka povedala..ták potom som to vzdala a cez hentú stránku som objednala
@laurikaaa 98% báb čo má gélové nechty, tka ich nemá také... radi sa rozšufnú dfajú milion farieb, goralikov, kktín, alebo najnovšie 5cm špicáky... čiže vo všeobecnosti to hnus je... lebo vo všeobecnosti si málokedy dajú takéto vkusné, prirodzené nechty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ej, si súper
a aby si vedela tak áno, mám stále namachlené nechty ale kvalitným lakom, ktorý určite nie je oškretý, ošúpaný, nevkusný.
» nechtovyshop.sk/sablony-na-nech...
skús tuna Ja som sa pýtala v 101-tke, Teta drogerii a aj v DM-ku a nikde nemali.. tak som cez net kupovala..
á.. gélové nechty využijú hlavne tie dievčatá, ktoré nemajú čas každý večer si nechty prelakovávať prípadne ak umývajú riad.. Ja som bola tiež strašne dlho proti gélovým nechtom..ale odkedy som našla zaľúbenie vo varení a pečení..boli gélové nechty nevyhnutnosťou, pokiaľ som ich chcela mať nechty pekne upravené čiže toľko
.. ďakujem za odpoveď asi si ich aj tak budem musieť objednať
ALE tie pazúre hnusné, kde je 500 glitrov a 10 obrázkov a ešte sú dlhé pol metra by som najradšej dotyčnej strhla keď to vidím. Pfuj to
Gélové nechty neznamená mať na nich všetko čo drogéria poskytne... Mám už asi pol roka? vždy len peknú,jednoduchú francúzsku
Gélové nechty- nechty upravené gélom