@ribo ja nehovorim ze nesadla a ked ma dobru kazdemu zaucinkuje asi neni len tak pre nic ako "vestecka" droga aspon kedysi bola v juznej amerike. Vela ludom sa z toho otvorilo tretie oko a tak...
@bress mne nemusis vraviet omacky okolo toho, poznam tieto rastliny velmi dobre
Ale je to naozaj tak, ze niekomu sadne niekomu nie. Aj ked mas dobru naladu, svoje podvedomie a svoju prasvu povahu pred "drogami" neskryjes. To povedal aj Bob Marlley vo svojom znamom frazeologizme (aj ked to bolo na travu, ale to je podobne)
@ribo no tak ciastocne, casom ti tie drogy spravia v hlave mis mas. Salvia je aj velmi o tom ako sa predtym naladis co od toho ocakavas a tak....proste bol cas, kedy by som neodmietol, teraz urcite odmietnem. Ak poznas dmt, to je vraj neskutocna pecka, sam som neskusal ale stacilo mi pocutie...
jasnee DMT je najsilnejsie, na to nema nič...mam o nej aj knihu ..Rick Strassman-molekula duše..alebo si o nej niečo vygoogli..popripade prezri videjka na youtube
@26 bohuzial, ked chces slahat, musis platit .....ved mozes si poobjednaat viacveci, pripadne s kamaratmi , nech si aj oni nieco kupia, a potom to postovne nebude tak vela
@misq@26 Ale aspon vies, ze ti to pride, ja som ti dal stranku ktoru mam overenu. Vsak keby sa s kamaratmi zlozite a kupite napr. bong, krabicku, slukovku, drticku a nejakych 30g salvie, tak by ste to nemali az take hrozne a nemuseli by ste dlho nic kupovat, kedze salviu by som nedoporucal kurit vela. Alebo pockaj este par mesiacov a zozeniem ti od kamarata co zacal pestovat
@bress spravia ho len ak dovolis Ked budes brat s mierou, tak to nic nespravi. Tak myslis, ze len kkt by si v depresii bral HOCIJAKU "ucinnu" latku, takisto ani ludia co trpia depresiami by nemali brat drogy. Aj ked pri spravnom uzivani marihuana moze vtedy dost pomoct.
DMT, no tak to uz je naozaj supa Este som tiez nemal, ale kamarat uz pestuje mimozu, takz dufa, ze za take 2roky ma ponukne
ribo ale to co on zacal pestovat nemoze mat taku hustotu ako extrakt 30x urobeny v lab.
Tych listov by si musel vyfajcit asi tak kilo aby ti nieco spravili.
a aj ked si objednas vela aj tak je to drahe jak svina... ked sa 4 ludia zlozia na jeden sacik tak mozno, ale priplacat za nejake postovne viac ako za pytel to je xore..
podla toho z akej fajky najlepsie je z vodnej fajky lebo tam ti to fajne hori ked to pripalis este turbo zapalovacom a das riadneho praska tak si v raji
a uz niekto z vas mal halucinacie zo salvie?? lebo ja som sa iba smial ako blazon a kamarat mal riadny zajazd tak ma to sere lebo aj ja cem asi som odoly proti pszchoaktivite
@38 z jointu to nie je dobre, ale z fajky kludne, praveze z fajky by som to kludne doporucil. jedina vec co by mal clovek mat je tryskovy zapalovac, lebo obycajny nema taku teplotu ktora je potrebna na uvolnovanie salvinorinu.
@53 nie moje osobne zazitky: videnie zvuku, videnie vybracii rastlin, halucinacia ze clovek zrazu sedi medzi lavickou a kosom, vytvorenie akoby vodnej hladiny na chodniku, ohybajuce sa predmety...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
oficialny predaj
@misq (zne)uzi Gugla a vyhladaj si smartshop. Osobne odporucam www.botanic.cz
nech ti hrdlo raci
Ale je to naozaj tak, ze niekomu sadne niekomu nie. Aj ked mas dobru naladu, svoje podvedomie a svoju prasvu povahu pred "drogami" neskryjes. To povedal aj Bob Marlley vo svojom znamom frazeologizme (aj ked to bolo na travu, ale to je podobne)
maju to tam brutalne predrazene, dva krat v zivote som si od tial
nieco objednaval a uz nikdy v zivote.
@bress spravia ho len ak dovolis Ked budes brat s mierou, tak to nic nespravi. Tak myslis, ze len kkt by si v depresii bral HOCIJAKU "ucinnu" latku, takisto ani ludia co trpia depresiami by nemali brat drogy. Aj ked pri spravnom uzivani marihuana moze vtedy dost pomoct.
DMT, no tak to uz je naozaj supa Este som tiez nemal, ale kamarat uz pestuje mimozu, takz dufa, ze za take 2roky ma ponukne
Tych listov by si musel vyfajcit asi tak kilo aby ti nieco spravili.
a aj ked si objednas vela aj tak je to drahe jak svina... ked sa 4 ludia zlozia na jeden sacik tak mozno, ale priplacat za nejake postovne viac ako za pytel to je xore..
a to DMT by sa mohlo dat .
dakujem