ja viem,že táto téma tu bola už asi 10x,ale ja sa o to vážne zaujímam a zaujímam sa o názory ľudí,ktorí ju už vyskúšali a majú s ňou aké také skúsenosti...a chcela by som vedieť aké skúsenosti s ňou mali a aké stavy...kým moji kamaráti mali väčšinou také
je to silná psychedelická droga, pohľadaj si o tom niečo na nete o set a setting pri tripovaní, to je najdôležitejšie... väčšina ľudí to fajčí s tým, že ahaha droga ahaha bude mimo
ja som mal po 20x extrakte v dobrom settingu aj úplnú stratu ega a bol to dosť silný trip, niečo čo by si mala 5 papieroch LSD
ale celkovo je to dosť nepríjemný pocit (oproti iným psychedelikám), hlavne na telo
lol my sme raz boli zo školy na koncerte výchovnom, podotýkam, a tí chalani čo tam hrali ta pri tom predstaveni fajčili šalviu a potom my ako malé deti sme mali jedine tak bolesti hlavy z tých výparov...neviem ako to tom boli tí chalani...
Ja som počula aj o iných účinkoch tejto rastliny. Dvaja ľudia, ktorých poznám (vraj) po jej požití radikálne zmenili svoj život. Ten druhý to vyskúšal na základe toho prvého.
Ako pisal strejdabob. Je to psychadelicka latka a nie fet, dokonce jedna z najsilnejsich a osobne si myslim ze ma aj najvacsi potencial na dusevny rozvoj. Zaujimave su na nej dve veci. Salvia je zena. Osobne som sa s nou aj stretol hnet pri prvom pokuse pricom som o salvii vedel minimum, vobec som nevedel o tom ze sa nazyva Maria alebo o zazitkoch s nou takze to nemohlo byt vsugerovane. A druha, kazdy dalsi trip pokracuje tam kde predosli skoncil.
@qwer28 ja som niekoľko krát cítil prítomnosť nejakej "osoby" na šalvii a mal som proste pocit, že je ženského pohlavia tiež a opisuje to tak veľa ľudí... dosť zaujímavé
l20X najprv nezastavitelny smiech a potom som lietal nad oblakmi trvalo mi asi 10 minut kým som sa navratil do reality a urcite mam v plane to este niekedy vyskusat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@henci možno si si dal slabý extrakt alebo si to krátko v sebe držal
@tosom ďakujem idem si to pozrieť
ja som mal po 20x extrakte v dobrom settingu aj úplnú stratu ega a bol to dosť silný trip, niečo čo by si mala 5 papieroch LSD
ale celkovo je to dosť nepríjemný pocit (oproti iným psychedelikám), hlavne na telo
@strejdabob ja som mala tiež tie pocity