Predstav si,že sa ráno zobudíš ako obvykle.Doma nikto nie je. Vyjdeš von a čakáš na autobus,no nikde žiadne auto,ani len čakajúci na autobus.Autobus neprichádza a tak sa vyberieš peši.Cestou nikoho nestretneš,keď dorazíš do školy/práce si tam jedine ty.
A zvieratka by nezmizli? Lebo potom by boli miliardy zvieratiek uvaznene v bytoch a na farmach a nemohli odtial ujst a umrela by som od zialu.
Ale odhliadnuc od toho.. Este zavisi od faktu, ci by som mala elektrinu ak ano, tak idealny svet, postavim si kemp uprostred obchodneho domu a mam vsetko, zranicu, knihy, oblecenie, co len potrebujem. Zasoby narvem do mrazakov.
@narazuvzdornaa nie, bolo jasne napísané ... všetci ľudia by zmizli,dajme tomu zvieratká by tu boli. zásoby narveš do mrazákov,ktoré ti nepôjdu,lebo nebude eľektrika čo potom ?
pobudol by som par dni este doma a keby sa situacia nezmenila ani po tyzdni usudil by som ze je to nejaky dlhodobejsi stav, "pozical" by dom si nejake auto a isiel dajme tomu do BA kde by som si "pozical" nejaky pekny domcek alebo lepsi byt a tam si naskreckoval vsetko potrebne k prezitiu
Vsak ako prve by som obvolala vsetkych ludi v zozname ci mi dvihnu a povedia co sa stalo, ak nie pozrela by som ci mi ide net a prezrela Facebook ci niekto nico nepisal ze kde vsetci su, potom birdz lebo tu píšu vsetci vsetko a ak by som sa nic nedozvedela aj tak a nikto by mi nezdvihol asi by som sa dosrala od strachu... rabovanie a vykradanie by bola ta posledna vec čo by ma napadla a plakala by som
Tak viem si predstaviť že by som normálne išiel do školy. Tam by nikto nebol, skúšal by som volať niekomu. Nič, sadol by som si niekam a najedol by som sa, prvé dva dni by som asi normálne žil ako keby boli prázdniny (doma by som spal, jedol, šiel by som na komp). No potim by ma to prestalo baviť a išiel by som robiť kktiny
hned ako prvé?
išla by som na fb alebo do ulíc a kričala či nájdem niekoho potom by som šla do obchodov alebo zobrala dáke auto (aj ked neviem šoférovať) a šla niekam do obchodného centra kde by som si pobrala veci a v noci by som prespala niekde kde by ma nikto nenašiel nech sa mi nestane to čo v Ja legenda
Najedol by som sa pozrel si telku a potom sa nejak luxusne zabil. Ak by som zistil ze nikde nikto naozaj nieje (cize asi az o par dni /tyzdnov) , az potom samozrejme. Ono sa to nezda ale clovek sam neprezije, neviem preco je to tak ale je to tak. Ine je ked je na opustenom ostrove a je si vedomi ze ho hladaju a cakaju nanho a pod...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale odhliadnuc od toho.. Este zavisi od faktu, ci by som mala elektrinu ak ano, tak idealny svet, postavim si kemp uprostred obchodneho domu a mam vsetko, zranicu, knihy, oblecenie, co len potrebujem. Zasoby narvem do mrazakov.
Vlastne nie...hmm asi by som si chvilu uzivala to dokonale ticho ale ze fakt dobre..no a potom neviem plakala by som ako obvykle
išla by som na fb alebo do ulíc a kričala či nájdem niekoho potom by som šla do obchodov alebo zobrala dáke auto (aj ked neviem šoférovať) a šla niekam do obchodného centra kde by som si pobrala veci a v noci by som prespala niekde kde by ma nikto nenašiel nech sa mi nestane to čo v Ja legenda