Píšem si z viacerými babami na nete s niektorými sa poznám dosť dlho a väčšina z nich sa mi páči ale ja nie som nejaký model som obyčajní chalan tak nemám čím moc zaujať a keď nejakej napíšem že je pekná že sa mi páči tam to skončí pri tých omáčkach nepoz
mne sa osvedcilo zmierit sa s tym ze chce len kamaratstvo,proste ked ona nechce,hoc vie co jej muz ponuka a aj napriek tomu nic viac neche tak do toho netreba viac busit.
Proste razprijde ta spravna ,ktora nepovuie,chcem byt len kamaratka.
Ono rozhovory su fajn,ale musi tam byt aj chemia,musi tam byt vasen,iskra a potom to uz ide samo...
Počase dôjde aj na vážnejšie známosti...myslíš že tie pekne baby čo si s nimi píšeš nemajú frajerov??si na omyle....baby si vyberajú nechcú mať žiadnu padavku chcú mať extra kus to isté chceš aj ty...tak bud extra kus a a pekné babeny pojdu po tebe.
joj kamos moj zlaty sa nediv ze kazda baba na nete ta posle kadelahsie...bo to robia skoro vsetky (mozno vacsina...nevem, neskuumala som ) robim to aj ja a z jedneeho dovodu....net je plnyy uuchylov...z toho vyplyyva,ze kazda rozumnejsia baba posle kazdeho kto jej povie otvorene ze ju ma rad, abo ze ju miluje kedalahsie....kapis to???
Keď som si prečítala nadpis... myslela som, že znie: " Samá smola čo štím"....
kebyže nečítam s diakritikov, tak ma fórum ani nenapadne otvoriť... takto to vyznelo zaujímavejšie
Chlapec mi pripomenul chrisa martina
Tiež sa enchal zlákať do priateľských pascí.. potom si uvedomil, že ak chce mať babu, tak sa musí stať rockovou hviezdou ...ešte, že! inak by tu taka skvelá hudba nebola! aj ty dačo sformuj
no možnožééé by pomohol iný prístup....nebyť ako najlepšia kamarátka...ale ako hmm....skús experiment a tvár sa ako, ten čo už tých vťaho za sebou niekoľko má.. ale tvár sa tak len na pokeci.. k novej "Nádeji" ... nie k starým kamarátkam....
ale ono o tak zväčša býva, že ak chceme strašne, strašbne s hocikým chodiť, tak sa práve vtedy najviac nedarí....
mam problem paci sa mi dievca a mo to zopar hacikou 1.chodi z niekym ale chce sa z nim rozist ale neviem 2.zoznamila ma s nou jej sestra ktora ma chce a 3.chce ist do anglicka tak ci tak by sme sa museli na čas rozist čo s tym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čítala som to ako "Samá smola čo ŠTÍM?"
Proste razprijde ta spravna ,ktora nepovuie,chcem byt len kamaratka.
Ono rozhovory su fajn,ale musi tam byt aj chemia,musi tam byt vasen,iskra a potom to uz ide samo...
stava sa aj mne casto tez nejsom neaky krasavec a co mam ist na plastiku?
budujem si respekt a pomaly to ide
kebyže nečítam s diakritikov, tak ma fórum ani nenapadne otvoriť... takto to vyznelo zaujímavejšie
Chlapec mi pripomenul chrisa martina
Tiež sa enchal zlákať do priateľských pascí.. potom si uvedomil, že ak chce mať babu, tak sa musí stať rockovou hviezdou ...ešte, že! inak by tu taka skvelá hudba nebola! aj ty dačo sformuj
no možnožééé by pomohol iný prístup....nebyť ako najlepšia kamarátka...ale ako hmm....skús experiment a tvár sa ako, ten čo už tých vťaho za sebou niekoľko má.. ale tvár sa tak len na pokeci.. k novej "Nádeji" ... nie k starým kamarátkam....
ale ono o tak zväčša býva, že ak chceme strašne, strašbne s hocikým chodiť, tak sa práve vtedy najviac nedarí....