Ahojte... poprosím vás o urýchlenú radu ! :/ Náš kocúrik je chorý, asi pred 2 týždňami začal strácať rovnováhu, keď zatrasie hlavičkou, tak ho vyvalí nabok, celé uško má zahnisané , bol už aj u veterinára, tam povedali, že sa s niekým pobil a že má pravde
Presne takto mal nas havo, prechodne sa mu to zlepsovalo a zhorsovalo, ale nakoniec nedokazal chodit. Mal nador na mozgu myslim.
Ten zapal v uchu sa da zvladat velmi intenzivnou starostlivostou a antibiotikami, ale ak je predpoklad, ze sa stav vrati, alebo bude zhorsovat..
Nie som samozrejme ani zdaleka veterinarka, ale mali sme velmi vela zvierat, ktore sme vo vysokom veku alebo kvoli zavaznym chorobam museli dat utratit, a myslim si, ze ony to chapu a vedia, nezvyknu sa ani nijak branit.
dva týždne sú dva týždne ale ak bol u toho zverolekára len včera a okrem tej chôdze je schopný prijímať vodu, krmivo a bez problémov sa vyprázdňuje, ja by som s tou opätovnou návštevou zverolekára ešte počkala pár dní... udržujte ho v teple, nahrievajte ho trebárs pod lampou... skúsila by som možno ešte teplý harmančekový čaj ... či to bude k niečomu dobré, ti neviem zaručiť...ber to viac menej len ako laickú radu... so zápalom ucha som sa u zvierat ešte nestretla, ale videla som už zopár zvierat, ktoré vyzerali naozaj dosť zle a nakoniec sa im z toho podarilo nejako dostať...no a potom sú zvieratá, ktoré... ale takto sa môžete rozhodnúť i o deň-dva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ten zapal v uchu sa da zvladat velmi intenzivnou starostlivostou a antibiotikami, ale ak je predpoklad, ze sa stav vrati, alebo bude zhorsovat..
Nie som samozrejme ani zdaleka veterinarka, ale mali sme velmi vela zvierat, ktore sme vo vysokom veku alebo kvoli zavaznym chorobam museli dat utratit, a myslim si, ze ony to chapu a vedia, nezvyknu sa ani nijak branit.
Mrzi ma to s tvojim maciakom Drzim palce.
ďakujeme :/