Ani sa nesnazim pytat,som rozhodnuty ju spachat.Dlho som sa zamyslal akym sposobom,nakoniec som sa rozhodol alkohol a nasledne uplne ozraty si sadnut na kolajnice chrbtom prichqdzajuceho k vlaku.
a máš k tomu nejaký dôvod? a neviem či je vlak dobrá voľba pretože ti môže kludne odfakliť len ruky a nohy a potom sa sám už zabiť nebudeš vedieť keď ťa dajú dokopy
Prečo ožratý? S otupenými zmyslami? Keď sa chcem zabiť tak som o tom presvedčený, že chcem umrieť a nepotrebujem sa opantávať alkoholom. A osobne by som si vybrala iný spôsob. A posledná otázka čo že si sa tak rozhodol?
prečo práve vlak? Zbytočne narobíš problémy a depresie vodičovy lokomotívy. Ak už sa máš zabiť tak niečo kde nikomu neuškodíš. Napríklad skoč z budovy alebo sa obes
samovrazda a zbabelost? taky samovrah ma 100 krat viac odvahy ako vy hrdinovia.. ved samovrazda je posledna moznost a malokto si dokaze sam ublizit.. ci si myslite ze taky samovrah predtym nez sa rozhodne to skoncit nebojoval ?
nie ožratý všetkým to vykecáš, a budu ťa odhovárať,alebo to neurobiš ostatočne dobre a zostaneš navždy kriplom, a chudák rušnovodič on nemože za to že ty máš nervy zo života...... vyber niečo lepšie bud kreatívny ..... toto je už otrepané
@anonym77 tak ked si sa uz rozhodol..skor les, lebo ty si sa sice rozhodol ze sa chces zabit , len by ma zaujimalo ci uz niekoho z tych co to riesia vlakmi napadlo ako dodrbu zivot tomu kto ten vlak riadi.ale ak zakladáš forum na birdzi nie som presvedcena ze ty si presvedceny to urobit.
len prosim nie tento stvrtok a nie na trase brno - bratislava v podvecernych hodinach. vtedy budem totizto cestovat a nemam naladu stat niekolko hodin na trati. dakujem
Áno, pod vlak! Ešte mi povedz, že kde a kedy sa pod neho hodíš. Prídem tam a jednu Ti vrazím. Vďaka takým kokotom (bez pardónu) vlaky meškajú niekoľko hodín, x ľudí nestíha ísť do práce a do škôl, vzniká škoda na lokomotíve a neposledne má traumu rušňovodič. Tebe by sa páčilo, že ideš na aute a voláky kktko sa Ti hodí do cesty?
PS: spáchať samovraždu len pre to, že život nie je taký, ako chceme je najväčšia zbabelosť, aká môže byť...
Boze ty si taky egoista, urcite si jeden z tych kokotov co sa v rannej spicke vybere sadnut na kolajnice a bud umres nejakou strasne smiesnou smrtou uz po ceste alebo ak tam dorazis tak koli tebe budu ludia meskat do prace, znicis supravu, vodic bude mat opletacky a traumu nehovoriac o tom ze ta to rozjebe na vsetky strany a budu ta musiet zberat. Ked zabit tak dostojne a bezbolestne
dobre, dost bolo ironie...podla mna je to fejk, lebo clovek, ktory je tak na dne, ze sa chce zbavit, by urcite o tom nezakladal fora so zamerom uputat na seba pozornost, proste keby sa citil az tak zle, tak by to spravil bez reci o tom
a vacsinnou takto konaju ludia so strasnymi pocitmi uzkosti, ze nevidia proste ziadne ine vyhodisko a strasne sa trapia (aspon si myslim, ze je to tak)
a najebani maju stastie urcite si sadnes na zlu kolaj alebo si omylom sadnes celom k nemu a potom utecies ked to uvidis. Alebo sa ani nenajebes lebo si zabudnes doma brzdu a nebude sa to dat pit
@micenzo nemylsism si ze taky clovek nebojoval, ale myslim si ze kazdy clovek ma v sebe silny pud sebazachovy.preto vacsinou nie je spravna veta "chcem sa zabit"ale "chcem zit inak" z mojho pohladu je samovrazda lahsia cesta . a ak mozem vlastnu skusenost, tiez som nad tym uz uzvazovala v minulosti..potom som sla na operaciu kde mi nevdeli zarucit ci sa vobec preberiem.moje prve slova po operacii, ked som s aprebrala na jiske doktorovi boli "dakujem" a on este mi nedakujte , na co som mu povedala "dakujem ze zijem".vtedy mi to doslo.ako velmi chcem v skutocnosti zit.
mozno by sa viacerim zisiel taký zázitok"smrti na skusku"
ale ak sa niekto rozhodne ukoncit svoj zivot, nech tym neukonci zivot aj iným.
Si rozhodnutý spáchať samovraždu, tak založíš fórum? Prečo? Aby sme ťa odhovárali, či ľutovali?
Ak to náhodou aj myslíš vážne, tak mysli aj na to, že môžeš zraniť cestujúcich v tom vlaku, nehovoriac o vodičovi, ktorý ťa vďaka tvojej debilite bude mať na svedomí.
@hetfield ťažko povedať. Ja si tak hovorím žeak by som bol na dne a fakt nič by ma nenapĺňalo tak by som sa zobral do sveta ako to robia niektorý ľudia že peši obídu celý svet. Lepšie ako sa zabiť. A to by bol vtedy môj cieľ minimálne na dobrých 20 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
a koli takemu debilovi budu meskat vlaky a chudak rusnovodic...
aj u nas sa jeden chalan zabil (ach) 14 mal myslim, tiez si zvolil vlak.. a bordel tam bol vraj este tyzden-dva po tom
popravde tiez nad tym obcas uvazujem ale chcel by som zhebnut stylovo napr.napalit to do muru v porsche ako James Dean
I don't want to live on this planet anymore... (ach)
ja keby som sa isla zabit tak sa predavkujem nejakymi tabletkami, sak mozes aj ibalginom, potom sa nadrogujem a na to brutalne najebem
alebo klasika - vana, voda a podrezat
samovrazda a zbabelost? taky samovrah ma 100 krat viac odvahy ako vy hrdinovia.. ved samovrazda je posledna moznost a malokto si dokaze sam ublizit.. ci si myslite ze taky samovrah predtym nez sa rozhodne to skoncit nebojoval ?
PS: spáchať samovraždu len pre to, že život nie je taký, ako chceme je najväčšia zbabelosť, aká môže byť...
a vacsinnou takto konaju ludia so strasnymi pocitmi uzkosti, ze nevidia proste ziadne ine vyhodisko a strasne sa trapia (aspon si myslim, ze je to tak)
mozno by sa viacerim zisiel taký zázitok"smrti na skusku"
ale ak sa niekto rozhodne ukoncit svoj zivot, nech tym neukonci zivot aj iným.
Ak to náhodou aj myslíš vážne, tak mysli aj na to, že môžeš zraniť cestujúcich v tom vlaku, nehovoriac o vodičovi, ktorý ťa vďaka tvojej debilite bude mať na svedomí.
Sorry, ale pôsobíš na mňa ako sebecký idiot.
Vypocuj a pochopis,ze robis hlupost.