preco su niektori mladi ludia taki sprosti ? je vela ludi ktori by pre takyto cin mali skutocne dovody ale nespravia ho a precsa sa mnohe baby uz predavkovali praskami alebo liekmi koli uplne zanedbatelnim blbostiam a absolutne nechapem ked sa chce baba z
Myslim si typek ze mas pravdu. Nie vo vsetkom ale vo vacsine ano. Suhlasim s tebou v tom ze samovrazda je uplna blbost. Podla mna je to totalne zlyhanie nie toho cloveka ale spolocnosti. A co uz narobis s dnesou dobou?? Vsetko je to tu presexualizovane, kazdy musi byt dokonaly a ked nie je tak uz si ho ludia nevsimaju, kazdy si pozera len do svojho korytka....
Ja tu tiez nemam pravo taketo veci pisat. Ja sa tiez nestaram o cudzich ale na svojich si nedam dopustit.
Mam problemy doma, v skole mi to moc nejde a uz sa mi nechce tam chodit, nemam priatelov (az na priatelku, ktoru mam velmi rad).
A nesuhlasim s tebou ze laska nie je dolezita. Si zober taky moj pripad. Mam rodicov ktori sa o mna nezaujimaju a navyse vzdy ked sa uz citim byt stastny tak mi to pokazia, v skole to stoji za hovno.....tak co mam podla teba robit??? Idem za svojou laskou a v jej objati je hned svet krajsi a naberam novych sil do boja so zivotom. A takto moze byt laska dolezita spolu s ostatnymi vecami ako je skola a rodicia.
pekne skritizovaný tento svet .... no je to tak maš celkom pravdu dnes všade same sklamanie ... ale myslim že každy človek hlada pred tímito činitelmi nejake utočiskoo ako im prediiist .... no nie každy si zvolí tu spravnu cestu ....
Suhlasim s oboma hh, iked bohuzial clovek si v tej chvili neuvedomuje co robi, a mysli si, ze to je spravne riesenie.( iked ani z daleka tym nic nevyriesi)
zaujímavý názor, máš pravdu... ale nesúhlasím so všetkým došla som k tomu že najdôležitejšie je zdravie, lebo keď nemáš zdravie nemôžeš nič (ani zarábať, chodiť do školy, byť s kamošmi...) a po zdraví sú to ľudia (priatelia, rodina, partner.. tí ktorí ťa podržia) šak načo ti je mať jednotky v škole a platenú prácu keď si sám a je ti smutno... takže láska (v každej forme) je podľa mňa veeľmi dôležitá a tí čo tvrdia že nie je si ju podľa mňa ešte neskúsili
Súhlasím v istých veciach ako že je to blbosť a zlá voľba riešenia problémov. Láska je veľmi dôležitá a aj v takom mladom veku. Veď niekto má 20 a už svadba to sa nedá hovoriť a pre mňa je priateľ veľmi dôležitý ale keby ma opustil nezabijem sa ale iste budem veľmi sklamaná lebo ho milujem a nedostanem sa z toho jednoducho. Nepáči sa mi tvoj názor že láska je nanič v našom veku. Predstav si život bez lásky... nevravím že o priateľovi priateľke ale láska je celý život a nikdy nás úplne neopustí...
už nestíham tak vyjadrovať a písať ako čo myslím a cítim... ale určite to cítite viacerí...
Gregorec, ja len tolko ze keby si sa ucil tak by ti ta skola isla A rodina? Mozes byt rad ze nejaku wobec mas..
Drobcek, jj zdrawie je najdolezitejsie, ale ja by som mal radsej tu dobre platenu pracu a bol by som sam, nez mat ludi okolo seba ktory ma maju radi. Mozno ti co maju wela kamaratow tak si bez nich ziwot newedia predstawit, ale taky ktory ich stratili a su uz zwyknuty na to ze su sami, tak pre nich je najdolezitejsie to materialne, lebo z kamaratstwa sa nenajes
A teraz k teme: mlady clowek co spacha samowrazdu je obycajny zbabelec, ale niekedy je ten tlak taky welky ze niet ineho wychodiska
typek nj suhlasim stebou ludia sa castokrat stresuju prilis vela kvoli laske ale aj kvoli totalnym blbostiam
no ale podla mna je sebevrazda svojim sposobom dobra vec
sebevrazda moze byt dobra ked je niekto zvedavy na smrt akoze zo zvedavosti a proste neboji sa smrti lebo ma taku filozofiu(napr. povie si v buducnosti ma caka smrt juuuj ja uz sa neviem dockat na to co bude v buducnosti)
alebo aj ked ta jednoducho nebavi tento zivot taky aky je,ak ta nebavi tak sa zabi co je na tom,je to uplne logicke
hlupost je to podla mna len kvoli takym tym chvilkovym depkam
Myslis si, ze mozes dietatu ktoreho kazdy den otec mlati ako zito povedat ze ma byt ticho a ma byt rad ze ma aspon niekoho?? (nevravim ze to je moj pripad, mna to inak nicia, psychicky )
Každý sa ľutuje akých má zlých rodičov ani môj tatko nieje najlepší nenávidím ho no viem, že by to mohlo byť aj horšie, že sú ľudia čo to majú aj horšie. Takže rada dostanem zo seba von ale nechcem lutovat samu seba, ak sa niekedy stane nie umyselne, lebo viem, že sú aj horšie prípady. A aj tak /je to aj u mna/ ze ked niekedy hovorim co spravil zvelicim to lebo chcem aby vyznel ako naj svina a proste je to tak som nan tak alergicka ze az... no je to moj otec a niekedy ho mam aj rada, ved musim s nim zit a starat sa o neho.
A majlos keby sa o samovrazdu pokusal tvoj velmi blizky clovek nebolo by ti to jedno a chcel by si mu pomoct!!!
no tak myslim že zalezi hlawne od priorit čloweka niekomu su dolezity priatelia inym dobre jedlo a pre niekoho znamky w škole sto ludi sto xuti..newiem či je samowražda sprawnym riešenim mozno pre niekoho ano pre niekoho nie ale ta xwila kedy sa rozhodne pre samowraždu je určite skrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja tu tiez nemam pravo taketo veci pisat. Ja sa tiez nestaram o cudzich ale na svojich si nedam dopustit.
Mam problemy doma, v skole mi to moc nejde a uz sa mi nechce tam chodit, nemam priatelov (az na priatelku, ktoru mam velmi rad).
A nesuhlasim s tebou ze laska nie je dolezita. Si zober taky moj pripad. Mam rodicov ktori sa o mna nezaujimaju a navyse vzdy ked sa uz citim byt stastny tak mi to pokazia, v skole to stoji za hovno.....tak co mam podla teba robit??? Idem za svojou laskou a v jej objati je hned svet krajsi a naberam novych sil do boja so zivotom. A takto moze byt laska dolezita spolu s ostatnymi vecami ako je skola a rodicia.
už nestíham tak vyjadrovať a písať ako čo myslím a cítim... ale určite to cítite viacerí...
Drobcek, jj zdrawie je najdolezitejsie, ale ja by som mal radsej tu dobre platenu pracu a bol by som sam, nez mat ludi okolo seba ktory ma maju radi. Mozno ti co maju wela kamaratow tak si bez nich ziwot newedia predstawit, ale taky ktory ich stratili a su uz zwyknuty na to ze su sami, tak pre nich je najdolezitejsie to materialne, lebo z kamaratstwa sa nenajes
A teraz k teme: mlady clowek co spacha samowrazdu je obycajny zbabelec, ale niekedy je ten tlak taky welky ze niet ineho wychodiska
no ale podla mna je sebevrazda svojim sposobom dobra vec
sebevrazda moze byt dobra ked je niekto zvedavy na smrt akoze zo zvedavosti a proste neboji sa smrti lebo ma taku filozofiu(napr. povie si v buducnosti ma caka smrt juuuj ja uz sa neviem dockat na to co bude v buducnosti)
alebo aj ked ta jednoducho nebavi tento zivot taky aky je,ak ta nebavi tak sa zabi co je na tom,je to uplne logicke
hlupost je to podla mna len kvoli takym tym chvilkovym depkam
Myslis si, ze mozes dietatu ktoreho kazdy den otec mlati ako zito povedat ze ma byt ticho a ma byt rad ze ma aspon niekoho?? (nevravim ze to je moj pripad, mna to inak nicia, psychicky )
A majlos keby sa o samovrazdu pokusal tvoj velmi blizky clovek nebolo by ti to jedno a chcel by si mu pomoct!!!