mala som cokoladovy sampon a chcela by som vyskusat iny. Len som pocula, ze ten gastan ide trocha do cervenej.... tak sa chcem spytat ako moc? mam hnede vlasy.. skor blede ako tmave... tak sa len bojim aby som neskoncila ako cervena karkulka ma niek
Bola som na mieste činu, keď si presne gaštanový kydala sesterka na hlavu... chytilo jej to dosť tmavo ..mala stredne hnedé vlasy a k tej červenej len toľko, že to vidno len na slnku, keď fúka vietor a pramienky jej lietajú všade(má dosť dlhé vlasy) ...veľmi nepatrné odlesky myslím, že sa nemusíš báť.
@sasi2680 tak uplna karkulka dufam nie ale stacilo by mi kebyze sa na nu podobam nemam rada, ked si baby davaju cervenu farbu ci sampon a potom im to tak vybledne a take skarede je to ... ako carodejnice vyzeraju ...
sak vyzmyva, ale mne dlho vydrzala ta cokolada napr na hlave
@thejester dost tmavo? ejha... sak ked hovoris, ze to nechytilo moc na cerveno .. tak ok pojdem si ho kupit teda ...
ja som mala gaštanový odtieň a bola som s ním spokojná a tiež mi to chytilo dosť natmavo(ja mám bledohnedé vlasy) a najskôr to vyzeralo ako čierna a postupne keď sa to začalo vymývať to už bolo také pekné hnedé a na slnku sa to lesklo dočervena ale zase to nebolo úplne ako keby som mala vlasy červené,to boli len miestami také odlesky....inak ten šampón mi vydržal dosť dlho lebo ešte teraz mi ľudia hovoria či si farbím vlasy a už som si nedávala žiaden šampón vyše pol roka
@nemamziadnemeno tak si ho tam necham asi kratsie, nech to nemam az take brutalne tmave ja som mala len cokoladu minuly rok a chytilo to dost tmavo ...
no pekne, tak to dlho vydrzi, ked vyse pol roka nemas nic na hlave ziaden sampon...
ja som rozmyslala o nejakej rysavo-hnedej alebo taka nejaka ( straaaaaaaaaaasne sa mi pacia rysavi ludia, najradsej by som mala aj chlapa rysaveho ) len farbu nechcem riskovat ak mi to zle chyti ... a samponov je slaby vyber
@biblia tak sa tesim ked si ju dam na hlavu ak o sa mi to bude lesknut hadam stihnem este nejake luce slnka
tak ja som si to dala na stredne hnedé vlasy a mala som ich takmer čierne a sem tam boli aj niake tie odlesky tmavo červenej ale iba na slnku a nebolo to až tak veľmi vidieť..
Súhlasím s @4 a @7 mne to tiež chytilo tak natmavo, že keď som prechádzala okolo zrkadiel, vždy som zachytila čierny závoj ako odraz a vždy som sa ľakla, že kto to je no ono sa to vyzmýva do peknej červeno-hnedej, oplatí sa ti aspoň vyskúšať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
sak vyzmyva, ale mne dlho vydrzala ta cokolada napr na hlave
@thejester dost tmavo? ejha... sak ked hovoris, ze to nechytilo moc na cerveno .. tak ok pojdem si ho kupit teda ...
no pekne, tak to dlho vydrzi, ked vyse pol roka nemas nic na hlave ziaden sampon...
ja som rozmyslala o nejakej rysavo-hnedej alebo taka nejaka ( straaaaaaaaaaasne sa mi pacia rysavi ludia, najradsej by som mala aj chlapa rysaveho ) len farbu nechcem riskovat ak mi to zle chyti ... a samponov je slaby vyber
@biblia tak sa tesim ked si ju dam na hlavu ak o sa mi to bude lesknut hadam stihnem este nejake luce slnka