Ahojte, je tu niekto kto prešiel z s23 ultra na s24 ultra? Ako by ste zhodnotili tie telefóny? Pretože váham ktorý si kúpiť. Ešte zvažujem s24 pred s24 ultra lebo sa mi viac paci dizajn aj veľkosť ale zase fotky sú značný rozdiel. Vedeli by ste poradiť?
@lemmy67@3 Ja mám krásny, elegantný a myslím si, že aj kvalitný Xiaomi za 7 eur mesačne, tiež na 2 roky splátok. A som z neho nadšená, veľmi mi vyhovuje. Podľa mňa nie je potrebný drahy mobil, možno jedine ak chce niekto veľmi kvalitnú kameru/foťák. Ale na to ja pouzivam normálny fotoaparát.
no ten číselný posun v modeloch na veľkú revolúciu nevyzerá uplynul medzi predstavením týchto dvoch modelov aspoň 1 rok? Obávam sa že ak nie si úplne supernáročný používateľ tak rozdiel moc nepocítiš
@cltr0n@14 môj elegantný Yummy-Gummy Phone model z roku 2023, ktorý mám na splátky za 3€ mesačne má Tutú Tutútút vyzváňanie, pričom model z 2022 ho nemá. Takže rozdiel tam je veľký, ako sám vidíš.
Teda mal som tú možnosť... Myslel som si že lacný telefon mi bude stačiť, ako náhrada za starý S5 som si kúpil Xiaomi 8T.
Samozrejme prvé sklamanie IPS oprotil OLED. Dalšie sklamanie Xiaomi bol brutálne tažký. Dalšie, Xiaomi sa mi zasekol pri bežnom preklikávaní okien, samsung nikdy. Foták bol des. Divné farby ako malované štetcom na plátno a redukcia šumu čo raz zvýraznila texturu a raz potlačila, na fotkách tesne po sebe.
Čo ma prekvapilo najviac tak to bol povrch telefonu. Telefon z akéhokolvek povrchu vždy spadol ale trvalo to aj hodiny... Až som ho v taliansku pred spaním položil presne na stred poloprázdneho balenia papierových vreckoviek, pretože som vedel že rád padá, ktoré som mal na rovnom nočnom stolíku. Ráno o 4:30 šupa. Telefon na podlahe Po dvoch mesiacoch som ho predal.
Nahradil som ho už vtedy dvojročným samsung S8. Nádhera, nikdy sa nesekol. OELD displej. Totálne lahučký. Výborný (na mobil) foták. Z ničoho nepadá. Ten telefon má 6,5 roka a stále funguje rovnako a keďže mi stačí tak som novší Samsung S ani nekupoval.
Aj dnes sú lacné telefony stále mizerné a tie fotáky Xiaomi divné...
@melancholik@18 až budem kupovať náhradu tak opäť pôjdem do samsung S pretože si myslím že spolu s telefonmi iphone patria k tomu najlepšiemu. Pretože telefon od inej značky v podobnej kvalite bude stáť asi velmi podobne, pretože keď mám v ruke niečo o dosť lacnejšie tak je to obvykle rýchlo poznať a pretože sa mi neznámu značku skúšať nechce.
@melancholik@18 neviem, aké dôvody majú ostatní, ale ten môj by bol, že keď chcem android, Samsung je posledná ľahko dostupná nie čínska značka na trhu. Aj tak si objednám Sony, ale keby náhodou už nebola táto možnosť, neviem, čo iné by som mal, okrem Samsungu.
@melancholik@18 no u nás v rodine už všetci povymieňali mobily a to si kupovali neskôr ako ja môj S-kový Samsung, ktorý už má tiež cca 6 rokov ...a keby si mám kupovať nový, tak znova S ...firemný mám Ačkový a nie je to tak dobrý mobil...
@teal@15 ja telefón ani nemám lebo je to prejav materializmu, a to ustavične zvonenie od ľudí ktori by chceli aby som ich duchovne obrodí by mi narusovalo čakry a nemohol by som sa sústrediť na čítanie jednej pravej Gity, vďaka ktorej som oveľa vsestranejsie rozvinutá ľudská bytosť ktorá vyhráva všetky diskusie na rozdiel od teba ty vyprázdnený zbytočný materialisticky darmoslap
Ja mám s23, predtým som mal zenfone 10 a doteraz ma serie, že som ho vymenil za s23. Frajerke som kúpil iphone 15, ale keď už apple, tak 15 pro, nezvládol by som 60hz obrazovku. Na s23 zasa výdrž baterky je na kokot. Zenfone aj 3 dni bežného používania. S23 ultra, s24 ultra je zbytočne veľký a drahý.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Teda mal som tú možnosť... Myslel som si že lacný telefon mi bude stačiť, ako náhrada za starý S5 som si kúpil Xiaomi 8T.
Samozrejme prvé sklamanie IPS oprotil OLED. Dalšie sklamanie Xiaomi bol brutálne tažký. Dalšie, Xiaomi sa mi zasekol pri bežnom preklikávaní okien, samsung nikdy. Foták bol des. Divné farby ako malované štetcom na plátno a redukcia šumu čo raz zvýraznila texturu a raz potlačila, na fotkách tesne po sebe.
Čo ma prekvapilo najviac tak to bol povrch telefonu. Telefon z akéhokolvek povrchu vždy spadol ale trvalo to aj hodiny... Až som ho v taliansku pred spaním položil presne na stred poloprázdneho balenia papierových vreckoviek, pretože som vedel že rád padá, ktoré som mal na rovnom nočnom stolíku. Ráno o 4:30 šupa. Telefon na podlahe Po dvoch mesiacoch som ho predal.
Nahradil som ho už vtedy dvojročným samsung S8. Nádhera, nikdy sa nesekol. OELD displej. Totálne lahučký. Výborný (na mobil) foták. Z ničoho nepadá. Ten telefon má 6,5 roka a stále funguje rovnako a keďže mi stačí tak som novší Samsung S ani nekupoval.
Aj dnes sú lacné telefony stále mizerné a tie fotáky Xiaomi divné...