Cavte ludia prave som premyslala ze si kupim Samsung YP-S3 ale neviem.. nemam s nim skusenosti a ani nikto z mojeho okolia a tak ma napadlo ze sa opytam vas. Co myslite stoji zato si ho kupit alebo nie ? diks vopred
ja mám YP-Z5 asi 2 roky ... a úprimne , nekupovat ... samsung je hrozný , ak "trochu viac " počúvaš hudbu blbne , vypadáva zasekáva sa ... o YP S3 som už niečo počula ale samsungu už neverím , nehovoriac o tom že ovládanie je úplne na hovno , dotykové tlačidlá a podobné hovadiny sú s tým len problémi
no ja mám tiež samsung, súce iný ale mám..no rozhodne skús si nájsť niečo iné a nie samsung, strašne sa kazí a nielen mne ale aj ľudom čo ho majú a ktorých poznám
ja mam sony ericsson a uz som ho mal w oprave 5krat a stale mi ho len opravili... a dost ludom sa kazi sony ercsson..takze podla mna je jedno aky mob ale ci dostanes ten ´pravy´´do ruk a nebude sa ti kazit...
ludia to je mp3 ... ja mam akurat tento typ a ja newiem, tiez sa mi stale kazi uz bol dwa krat w oprawe a mam ho len 4 mesiace neodporucam, radsej skus nieco ine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov