ahojte, aká je šanca, že by som bola tehotná, keď priateľ nestihol vytiahnuť, strekol do mna tak len trošku, bola som na ňom hore. Hneď som potom zliezla dole
Ako 23 ročný chalan si určite tehotná, na tvojom mieste by som hneď utekal ku gynekológovi a hneď odporúčam zájsť aj ku psychiatrovi, pretože su buď retard alebo máš poruchu osobnosti.
Mila Hehe.
Prerušovaná suloz nieje účinný spôsob antikoncepcie a pri tom čo popisuješ je šanca na otehotnenie. Ak sa bojíš neželaného tehotenstva a mala si styk pred menej ako 72hodinami, môžeš si kúpiť v lekárni núdzovú antikoncepciu, ale priprav si cca 25€.
Dúfam že som ti aspoň trochu pomohla objasniť tvoju situáciu.
S pozdravom Hanka.
len tak trosku a nakoniec je z toho 6s ved to do teba musel stihnut dat vsetko
Ak nechces mat decko, tak by som sa nehral na matematika a štatistiku a šiel by som do lekarne a frajerovi zakaz aby do teba siel bez kondomu, lebo nahodou nabuduce zabudne povedat a raz dva budes mat dieta.
Pripadne uvazuj nad antikoncepciou lebo ta bude urcite mensie zlo ako caste uzivanie tabletky po
zalezi na viacerych faktoroch aka je sanca tvojho otehotnenia no ale kedze nic neberies a dostali sa do teba spermie tak v kazdom pripade je dost vysoka a az na to nie si pripravena cim skor by som bezala do lekarne po tabletku a poucila sa z toho
@hehe123456 Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Zliezla som z neho asi po 6sekundaxh hneď
ozaj len tak trosku ?
Prerušovaná suloz nieje účinný spôsob antikoncepcie a pri tom čo popisuješ je šanca na otehotnenie. Ak sa bojíš neželaného tehotenstva a mala si styk pred menej ako 72hodinami, môžeš si kúpiť v lekárni núdzovú antikoncepciu, ale priprav si cca 25€.
Dúfam že som ti aspoň trochu pomohla objasniť tvoju situáciu.
S pozdravom Hanka.
Ak nechces mat decko, tak by som sa nehral na matematika a štatistiku a šiel by som do lekarne a frajerovi zakaz aby do teba siel bez kondomu, lebo nahodou nabuduce zabudne povedat a raz dva budes mat dieta.
Pripadne uvazuj nad antikoncepciou lebo ta bude urcite mensie zlo ako caste uzivanie tabletky po