Achojteee Čo si myslíte o možnostiach súčasných začínajúcich kapiel u nás na SVK?? Je dosť veľká šanca sa ukázať? Alebo sa ľudia o nové veci moc nezaujímajú?? Boo ja si myslím, že keď sa chce, tak je ceelkom dosť možností, ale tak no.. často sa s
je to len na kapele ze ako sa dokaze zabehnut....ked tvrdo cvicia a zo zaciatku zoberu akykolvek koncert len aby sa ukazali tak sa postupne zacne dariť....potom je to uz na kapele a hlavne manazerovi ze ako sa dokazu presadiť...ale myslim si ze sancu ma kazdy kto chce, a netreba sa hlavne hned hrať na velke hviezdy
ja sam teraz hram v kapele, kt. by potrebovala pomoc pri presadzovani sa.. problem je skor v tom, ze mnohi ludianevedia ocenit hudbu a texty.. aspon v nasom koli leti troj až štvor akordovy punk. ak pride niekto so serioznou hudbou, kt. ma hlavu a patu, tak nema sancu... a pritom, ta kapela moze hrat lepsie technicky aj precitenejsie ako nejake punkove... takze je to dost o oblubenosti zanrov
Ps1984 : No škoda že byvaš v meste ktoré ani neviem kde leží, lebo toto je vec s ktorou by som ja celkom dokázala hýbať, ale je zase pravda že ako Bratislavčanka mám trochu viacej možností. Tak by som ti odporucala aby ste sa s kapelou zaregistrovali na stranku www.bandzone.cz, zoznamte sa s vhodnymi ludmi, spriatelte sa s inymi kapelami(nedajte si zalezat na zanroch) ved predsa sa daju robit aj zmiesane koncerty, punk, rock , metal spolu....napriklad taky teraz davam dohromady....a treba sa hlavne snažiť
Na Slovensku je jeden velky problem....slovenske vydavatelstvo ti prakticky nevyda album ak nie je po slovensky...to je skoda pretoze potom sa straca vela dobrej muziky vsak posudte
podla mňa nové kapeli na slovensku stoja za valký veliký velkáánsky SHIT ,od zuzanky smatanovej cez finalistov superstar až po nádejných trapošov ktorých sem tam vidieť na musicboxe alebo regionalnych staniciach, nič originalne tu tieto sedlacke hlavy nechcu predavať ,spoločnosti si vyberajú štýl hudby z komunizmu ,vtedy aspoň mala paru ale dnes je to otrepané a nudné...moj nazor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
WWW.SNOVONNE.NET
toto je SLOVENSKA spevacka......