Väčšinou v amerických filmoch keď prichádza na rad posteľná scéna, tak herci tam majú saténové obliečky. Má ich niekto? Aký je rozdiel medzi nimi a balvnenými?
@passarinho no ako ja mam take obliecky a je to saten ale trosku iny ako ty myslis, nie je uplne taky leskly, cize neviem ti povedat mne sa ten leskly osobne nepaci
Mozno 2-3 mesiace v roku spím v nejakom tielku, teplakoch. Inac v kuse len v boxerkach. Tak je to najlepsie. A zase uplne nahý som aj skusal spat, ale také to je ze proste zavadzia mi to dole
To ti vážne neviem povedať, ale podla mňa to je velmi príjemne. a saténové periny myslíš akože povlečenie alebo ako? Lebo perina vyrobená zo sátenu, takú som ešte nevidela
Ten koment som musela dať ešte raz, ale uz si mi odpovedal. Tak určite kúp aj povliečky na paplón, je to super a teraz v lete uplne najviac. Otestovať iba ak máš velkú postel
Som teraz čítala v zdraví, že spať v spodnom prádle je nezdravé, hlavne pre chalpov, lebo sa im určité partie môžu prehrievať... to ja len tak off topic
@milgamman tak ako mne je to oukradnute aj keby vy ste ma videli. Len mam mladsiu sestru tak nech sa neuci este na take pozerat. Take velke bombardaky nemam ani jedne, jedine boxerky. Ale vzdy lepsie ako slipy. A inac ak mam derave boxerky tak to sa pocita nie? diki
ty nemas ziadne zabrany... strasne, kde je moralka v dnesnom svete?! aspon na sestru beries ohlad Tak si treba kupit a investovat do svojho zdravia a zdravia buducich generacii no vzdy lepsie trenky ako slipy to zalezi od velkosti vetracich otvorov
@milgamman Tak ako ked ides do draheho wellnessu tak plavky su tam zakazane. Ale ako zeby som to tu mal verejne vycapit tak to urcite nie. Tu vam bude musiet stacit fotka mojej ruky Neviem ci vobec bude u mna ta moznost s niekym splodit dieta. Urobim si jednu velku dieru presne na neho
@milgamman No. Dnes som spal bez. Najprv sa mi tazsie zaspavalo kedze mi to dole zavadzalo. Potom ked som zaspal tak mal som len take mikro-prebudenia kde som si musel tiez popravit one.. Ale inac v pohodke
@milgamman ako viac by si chcela byt informovana? Tak tebe sa nic neprehrieva. Ty mozes mat kratasi alebo nohavicky. Vam staci ze bez podprdy budete spat
Sak si robim srandu, ze taketo podrobne hlasenie som necakala no podpira musi dole, to bez debaty ale ked je clovek velmi unaveny/ ozraty zaspi hocijak a v hocicom
@milgamman dnes druhe kolo tak ta budem informovat Jooj take chute mi robis, skoda ze som este nikdy so zenou nespal. No to mas pravdu, v hocicom, v hocijakej polohe a hocikde
Nemusis ma informovat, verim ze si na to zvyknes a zaroven, ze nebudes nikoho v byte pohorsovat To su predsa normalne veci ako ludia spia ale navrhujem aby sme tuto temu uzavreli, lebo sa zacina uberat nebezpecnym smerom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Urobim si jednu velku dieru presne na neho