hm ako partnerka tam nemas byt stredobodom spolocnosti takze nejaka dlha objemna roba asi nie ale ci dlhe alebo kratke...to uz je len na tebe, co sa ti viac paci a co ti viac pristane. ale tak minimalna dlzka nad kolena asi
no ja neviem presne, ale podobne ako @5 nieco v com sa hlavne budes citit dobre a nic extravagantne, skor nieco jednoduchsie by som volila. ale mne sa nepacia take slahackove a precackane saty, ale ani velmi riasene by sa asi nehodili. cize ja by som hladala nieco take klasickejsie a ci uz dlhe alebo kratsie zalezi od strihu, ale zas nie prikratke samozrejme
Aj kratke su pekne, aj dlhe su pekne, hlavne zvolit farbu, ktora ti ide.Ak chces tancovat, tak kratke, bo ja som mala na stuzkovej dlhe a furt som sa potkynala o ne.
Boze, zenske, to vam ma chlap radit. Za prve, dlhymi nic nepokazis, neviem ake mas nohy, ale ver tomu ze v kratkych sa urcite nebudes dobre citit ked ich tam budete mat mozno dve a kazdy ti na nohy cumiet isto bude. Za druhe, imatrikulacny ples je velka slavnost, kde by mali byt striktne dlhe saty. A za tretie, moda sa vracia a dlhe saty su momentalne in.
tak na ples,sa odjakziva nosia dlhe,tak dlhee predsa...mna caka tiez tohot roku,zial sk.ples,a ani neuvazujem o tom,zeby mali byt kratke...i ked spoluz.to planuju vo velkom,ale to je hovadina podla mna vrcholna...na stuzkovu kratke....jedine...ked,uz..
no podla toho ako ta imatrikulacka prebieha, ak je to ozaj ples, tak radsej dlhsie saty. no nasa imatrikulacka to sme mali na sebe kazdy co len chcel...
čo už to bude jaká noblesa, šak jasné, že skôr krátke.
podľa mňa je práveže trapas dať si dlhú otrasnú tortovú/korzetovú/bársjakú neforemnú róbu. a momentálne mám aký-taký prehľad o tom, čo ponúkajú "obchodné reťazce" a skutočne som nejaké ozaj vkusné dlhé šaty ani nevidela.
čiže krátke! (ale ak máš krivé nohy a čapceš, tak skôr dlhé )
ja mam ten problem, ze mam poziciane saty (korzetové) čo som mala na stuzkovej. čize o to horsie, ze nie su jednoduche...ale zato ani precackane..vezmem ich so sebou aj tie kratke a potom sa rozhodnem asi tam ale tak dakujem za radu
@Chicalavativa , nevadi ze su korzetove, to ze tam ides ako partnerka neznamena, ze nemozes vyzerat ako princezna A este nech si s tvojimi satami partner farebne zladi kravatu a bude to ok. Rad som poradil.
@Milo5 no ma ma bude mat tiez este dokonca taku istu farbu kosele ako ja aj taky odtien aa aj kravatu tie saty..hoc len tak zhora mam v albume aa spoluziacky mi povedali, ze som vyzerala ako modra princezna tak uvidime ci aj teraz a le dakujem za radu fatk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
podľa mňa je práveže trapas dať si dlhú otrasnú tortovú/korzetovú/bársjakú neforemnú róbu. a momentálne mám aký-taký prehľad o tom, čo ponúkajú "obchodné reťazce" a skutočne som nejaké ozaj vkusné dlhé šaty ani nevidela.
čiže krátke! (ale ak máš krivé nohy a čapceš, tak skôr dlhé )
ja mam ten problem, ze mam poziciane saty (korzetové) čo som mala na stuzkovej. čize o to horsie, ze nie su jednoduche...ale zato ani precackane..vezmem ich so sebou aj tie kratke a potom sa rozhodnem asi tam ale tak dakujem za radu
@Milo5 nakoniec som mala aj dlhe aj kratke aa este soms a aj traapne citila, lebo na tom plese mal kazdy (skoro kazdy, pár výnimiek) krátke saty