nepoznáte náhodou niekto nejakú fakt dobrú predajňu spoločenských šiat v Bratislave, kde by som si mohla kúpiť pekné jednoduché šaty na stužkovú, nie prečačkané a nie za 200 eur? Už som prešla asi tisíc stránok a stále som nič nenašla....
na obchodnej su dva obchody, take ze celkom v pohode... a potom chod kuknut nieco typu peek&cloppenburg, tam maju pekne, ja som si tam kupila na svadbu. chcela som si ich dat aj na stuzkovu, ale to by uz bolo blbe :/ tak sa chystam este do viedne
ale inak minule som si spravila skratku cez blšák a čo som videla spoločenské šaty boli niektoré ozaj pekné... ozaj by som radšej dala 30-50 eur za šaty ktoré síce nevydržia roky ako cez 150 za požičanie
??? Nie som síce z BA ale ja mám šaty na stužkovú požičané za 35 eur a sú DOKONALÉ ...tak neviem , to sa ti oplatí na jedno použitie kupovať ? Či sa najbližšie dva roky budeš na všetkých udalostiach promenádovať v tých jednych ?
v bratislave je vazne drahsie pozicat ako kupit, ja tiez mam teraz problem so satami na stuzkovu, neviem kde co... ale ked som si kupovala saty napriklad na vencek, tak viem ze ma lacnejsie vyslo si saty kupit s tym ze ich budem mat na sebe mozno 2-3 krat v zivote ako poziciavat za 150 eur +.. tie ceny su prehnane
Podla mna je na stužkovú vhodnejšie si šaty požičiať....teda ak nemáš v pláne každoročne vymetať plesy Ja som vyhodila za šaty na stužkovú 400 eur a doteraz to lutujem lebo mi ležia v skrini a pochybujem že ich ešte niekedy oblečiem.... Ale ked už tak, kupovať by som šla skôr do viedne alebo do madarska Bratislava je strašne drahá
dnes som bola vo vychvalovanom AZ na obchodnej, keďže mi ho tiež poradili .. Šla som tam až z Martina, teda reku že to bude fakt dobre, ked tolki si vybrali, ale take hrozne šaty som už davno nevidela To len moja skusenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale inak minule som si spravila skratku cez blšák a čo som videla spoločenské šaty boli niektoré ozaj pekné... ozaj by som radšej dala 30-50 eur za šaty ktoré síce nevydržia roky ako cez 150 za požičanie
lebo tam sú šaty o poznanie lacnejšie než v Blave..............síce to nie je Chanel, ale pekné a neprečančané sú napr. v Priore