Ahojte chcem sa opýtať či niektorá z vás nemá doma tieto šaty » www.ebay.com/itm/28149649896... , a ako áno, čo na nich hovoríte alebo na celkovo oblečenie z ebay?
všímaj tu fotku, veď ten pás je upravený v grafickom programe (netrúfam si povedať vo photoshope). Že modré spravili veľmi zlým upravením červených, je ešte ok, ale ten pás? Ja by som tomu v žiadnom prípade neverila.
nvm ja objednávam z ebayu na základe feedbacku..si tam vyhľadám tie konkrétne šaty a tak.. a ešte sledujem koľko fotiek tam majú tých šiat, ak stále omieľajú dokola iba jednu fotku tak neriskujem, ale ak majú tie šaty pofotené z každého uhla tak berem.. » www.ebay.com/itm/New-Women-L... ja som si objednávala tieto a sú presne také isté ako na obrázku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» pbs.twimg.com/media/BmvFq-QIQ...
» www.ebay.com/itm/New-Women-L... ja som si objednávala tieto a sú presne také isté ako na obrázku
» www.birdz.sk/webka/sheily/fo...
ale sú super proste, na dennom svetle majú fakt takú farbu jak na obrázku z ebayu, aj krajšiu možno
aj ked je dnes sviatok, odporucam ti nepit, lebo potom vidis veci ktore by si nemala