Prečo si na SVK každý robí srandu z SBS-karov kuklacov fizlov a všetkých tychto štátnych príslušníkov ktorý sa denne starajú o to aby vašu lenivu smradlavu prdel nenakopali nejakí kriminalnici? Prečo žiadna úcta, rešpekt? Aspoň na nete co do oči im nepovi
@vytvoreniestranky že im zavidime že maju svaly DD ahhahh..Sorry totálna blbosť..fizly nemaju svaly iba niektorí..a to že je fizel neznamena,že má hned svaly aj normálny človek má svaly
Koľko krát si mal problém ktorý bolo treba riešiť?
Ideš tu do piče 15 ročný poučovať papuľka čo v živote hovno zažila? Keď ti niekto tú prdel nakope alebo okradne a ty zistíš, že sa s tým vlastne nedá nič robiť, poprípade ak má sa to vďaka niekoho známym ešte obráti proti tebe potom hovor ako ochránili autobus pred čiernym pasažierom dpč...
Pozri si koľko je na svk policajtov na obyvateľa, túšim máme najvyšší priemer v európe ak sa nič nezmenilo od kedy som naposledy pozeral štatistiky... SBSky u nás robievajú hlavne mafiáni, ktorý si tým zastrešujú biznis, len pár agentúr poskytuje nejaké solídne služby a tie sa držia asi tak maximálne bankového sektora. Čiže bežne sú to vlastne často nekompetentní ľudia, bez nejakých psychologických predpokladov na chránenie osôb a majetku.
tak napriklad, idem na zapas, prve co... legimitacia, preco?! sa preukazes a aj tak ta na ten stadion nepustia, preco?! dalsie , cely zapas na teba kuka sbskar akpby si bol zlocinec, preco?! a dalsie , ak uz je sbskar frustrovany, rak zacne provokovat a uz to ide, zacnu mlatit hlava nehlava, potom nabehnu policajti, mlatia hlava nehlava hocikoho...preco, ked nevideli zarodok?!..po zapase nabehnu fizli a biju hlava nehlava hocikoho bez ohladu na pohlavie a vek... preco?! lebo je to ich jedina moznost kedy mozu pouzit fyzicku silu pocas svojej prace... mimochodom bezdovodne...
@vytvoreniestranky
jasne že sú takí čo buzerujú sú jebnutí sú dohondutí na známostiach a korupciách atď... a je jasné že sa tam nachádzajú aj "jedinci", ktorí by tam nemali čo robiť...
ale ináč všeobecne tieto policajné jednotky, špeciálne jednotky, vojaci a iné podobné oddiely sú na vrchu spoločnosti a majú najväčšiu moc a slávu. Už za čias starovekého Ríma a ešte aj ďalej v minulosti mali "bojovníci" výsostné postavenie (nemyslím že bohatstvo a tak, ale že proste to uznanie, rešpekt atď.)
a tí čo si robia srandu = závidia im... aspoň takto to vidím ja
ale keď vám ukradnú felíciu hneď mobil vruke slzička n kraji a budete prosiť aby vám ju našli... no dokým sa nič nestane tak pri presune z 1 kčmy do 2. treba kričať a.c.a.b
hlavná vec, že tí fízli častokrát s tými autíčkarmi spolupracujú a kebyže viem, kto je páchateľ, ani by som nevolal políciu, rovno by som bral sekeru do ruky...
my máme takého mladého pekného s pekným tetovaním aaah prečo vždy sa rozhodnú prehľadávať či som niečo neukradla lebo tá hlúpa vec pri odchode zo služobného vchodu pípa práve keď tam on nie je
A úcta policajtom za čo? Za to, že "pomáhajú a chránia" ? Keby plnili svoje motto, mali by aj úctu aj rešpekt. Ale za to, ako robia svoju robotu, si nezaslúžia ani jedno.
sbskarov vacsinou robia stari ludia...policajti na dochodku a taki ti moc nepomozu, co mam mat pred nim respekt za to ze na mna kuka jak keby som mu ukradol mater?
alebo potom sbskari v kluboch co su nafetovani alebo prejebani zo steroidov a cakaju kym niekto bude robit problemy aby ho mohli rozbit
dost policajtov je v policajnom zbore len aby mali znamosti, pred ziadnymi kriminalnikmi ta neochrania, oni sami su vacsinou kriminalnici alebo s nimi spolupracuju a normalnych policajtov je asi tolko co normalnych politikov
Hihi ze fizli vás nezachránia? Spravte petíciu nech vláda na mesiac zruší policiu taký experiment. Hneď by ste vedeli co su to kriminalnici a co je to stratit pocit bezpecia keby na námestí 30 zlodejov naraz okradalo ľudí, herne a banky. Keby vaša banka zrazu vaše peniažky nemala.
Hneď by ste prosili na kolenách nech sa fizli vrátia
@vytvoreniestranky si myslíš že normálny človek sa nedokáže ochrániť sám? o akých peniazoch vravíš ,však tento štát je po väčšine na mizine 5% má prachy a ostatok má len dlžoby...a neprosil by som určite nikoho na kolenách proste by som si vzal zbraň a každého kto by sa na mňa "zameral" odstránil pre moju bezpečnosť neviem v akom svete žiješ ty ale vidieť že máš cca 12-14 rokov a meleš úplne kraviny.....lebo netušíš ani aká je korupcia u fízlov ,respektíve aká je korupcia všade...
@vytvoreniestranky Ty si riadne mimo chlapče ale nič v zlom. Ono ťa to prejde vekom dúfam. To, že si pozeral Semira a Gerkana neznamená, že sú policajti super. V praxi je väčšina policajtov vygumovaných, pozri si tí tvoji kukláči a spol. čo robia vo výsluhovom dôchodku? Prečo x-krát bola kauza ohľadom ich spolupráce s kupliarmi a v bordeloch. Proste veľa sa ich dáva na zlú cestu. Rozumných stretneš málokde a to, že si si dal asi sen byť policajtom a sa ťa dotýka,keď ti v škole urážajú tvoju budúcu profesiu rieš si to s nimi.
Len toľko k tomu. A osobne poznám aj mám v rodine policajtov a dosť často zneužívajú svoje právomoci
Najlepšie bolo keď raz nehoda bola tu v BA otec mi spomínal jak nejaký vplyvnejší spôsobil nehodu a policajti tomu nevinnému povedali, že bolo by lepšie kebyže to vezmete na seba. Ale tak vraj smerom na výhod sú odvážnejši policajti.
@relieforsaddist no za PC sa ti hovorí. Ale keby si sa mal zrazu v reale každú 2. noc budiť nato jak ti kdosi vyrazil dvere tak by ti nebolo všetko jedno. Takýto chaos by podľa teba mal byť hej? Bolo by nám lepšie?
Je veľmi naivné myslieť si ze ty by si bol vždy ten co "likviduje" a nie ten co práve skapina.......
@vytvoreniestranky toto všetko sú konšpirácie .... a preto nebudem z tebou pokračovať v tejto konverzácii nepoznáš nikoho osobne tak nemôžeš vravieť kto má akú povahu a kto je aký .....
ja musim pochvalit,mladi policajti vedia flirtovat
a inak snad aj ked mas len 15 rokov nemozes byt natolko slepy sprosty aby si nevedel,aky system tu funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ideš tu do piče 15 ročný poučovať papuľka čo v živote hovno zažila? Keď ti niekto tú prdel nakope alebo okradne a ty zistíš, že sa s tým vlastne nedá nič robiť, poprípade ak má sa to vďaka niekoho známym ešte obráti proti tebe potom hovor ako ochránili autobus pred čiernym pasažierom dpč...
Pozri si koľko je na svk policajtov na obyvateľa, túšim máme najvyšší priemer v európe ak sa nič nezmenilo od kedy som naposledy pozeral štatistiky... SBSky u nás robievajú hlavne mafiáni, ktorý si tým zastrešujú biznis, len pár agentúr poskytuje nejaké solídne služby a tie sa držia asi tak maximálne bankového sektora. Čiže bežne sú to vlastne často nekompetentní ľudia, bez nejakých psychologických predpokladov na chránenie osôb a majetku.
máme 2x viac policajtov ako Česi a tí majú 2x viac obyvateľov
jasne že sú takí čo buzerujú sú jebnutí sú dohondutí na známostiach a korupciách atď... a je jasné že sa tam nachádzajú aj "jedinci", ktorí by tam nemali čo robiť...
ale ináč všeobecne tieto policajné jednotky, špeciálne jednotky, vojaci a iné podobné oddiely sú na vrchu spoločnosti a majú najväčšiu moc a slávu. Už za čias starovekého Ríma a ešte aj ďalej v minulosti mali "bojovníci" výsostné postavenie (nemyslím že bohatstvo a tak, ale že proste to uznanie, rešpekt atď.)
a tí čo si robia srandu = závidia im... aspoň takto to vidím ja
hlavná vec, že tí fízli častokrát s tými autíčkarmi spolupracujú a kebyže viem, kto je páchateľ, ani by som nevolal políciu, rovno by som bral sekeru do ruky...
my máme takého mladého pekného s pekným tetovaním aaah prečo vždy sa rozhodnú prehľadávať či som niečo neukradla lebo tá hlúpa vec pri odchode zo služobného vchodu pípa práve keď tam on nie je
a co tak napr. preto, ze povacsinou sa vobec denne nestarajú o to aby nasu prdel nenakopali kriminalnici, ale preto ze to oni su kriminalnici.
Su presne to iste co mafia, len na legalnej strane barikady.
A úcta policajtom za čo? Za to, že "pomáhajú a chránia" ? Keby plnili svoje motto, mali by aj úctu aj rešpekt. Ale za to, ako robia svoju robotu, si nezaslúžia ani jedno.
alebo potom sbskari v kluboch co su nafetovani alebo prejebani zo steroidov a cakaju kym niekto bude robit problemy aby ho mohli rozbit
dost policajtov je v policajnom zbore len aby mali znamosti, pred ziadnymi kriminalnikmi ta neochrania, oni sami su vacsinou kriminalnici alebo s nimi spolupracuju a normalnych policajtov je asi tolko co normalnych politikov
1. asi mi chcu pomoct a chranit ma
alebo
2. pici co som spravil?
@relativelysarcastic to sa na občianskej výchove ešte asi neučili, to je v pohode
Hneď by ste prosili na kolenách nech sa fizli vrátia
Len toľko k tomu. A osobne poznám aj mám v rodine policajtov a dosť často zneužívajú svoje právomoci
Najlepšie bolo keď raz nehoda bola tu v BA otec mi spomínal jak nejaký vplyvnejší spôsobil nehodu a policajti tomu nevinnému povedali, že bolo by lepšie kebyže to vezmete na seba. Ale tak vraj smerom na výhod sú odvážnejši policajti.
Je veľmi naivné myslieť si ze ty by si bol vždy ten co "likviduje" a nie ten co práve skapina.......
a inak snad aj ked mas len 15 rokov nemozes byt natolko slepy sprosty aby si nevedel,aky system tu funguje...
Flysserovyni, rayennoviny, qwedsaykoviny a iný pokokotený primitívovia.