Predstavte si že máte schizofréniu, už od narodenia. Dokonale rozštiepenú osobnosť, takým spôsobom že vlastne vidíte niekoho iného, ako robí veci ktoré nechcete aby sa diali, ale keďže to je len výplod vašej schizofrenickej mysle musí na to používať vaše
To, kto je dobry, rozhodne okolie ako reflexia na teba. To co vyhovuje okoliu, bude to dobre. Je to taka moralna paradigma, kde vacsina rozhoduje o moralke... asi takto:
Hm, brala som to tak, že oni vedia, kto je "ten prvý" a kto je "ten naviac", ale teraz vlastne neviem. Ale, ak si jeden robí, čo chce a ty, ten druhý, sa ho pokúšaš skrotiť, pretože jeho správanie považuješ za nemorálne alebo príliš rozpustilé, tak si o sebe aj tak nebudeš myslieť, že ty si to alterego, nie?
sú rôzne formy schízy...hlasy mu môžu nahovárať čo má robiť, môže ich potláčať, môže ich nedokázať potláčať...záleží aj od toho, aké silné ataky má, či sa ,,lieči"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» imageshack.us/f/40/usfg1.jpg/...
Neviem či by som to sám zvládol. Ale ak by som racionálne uvažoval No na druhej strane stále je tam tá druhá časť mojej osobnosti.
Vôbec netuším...