S jedným dievčaťom si výborne rozumiem, ale má pár kilov navyše. Ale ona z toho nemá žiadne komplexy a cíti sa tak fajn. Preto anketa, či si to u nej nedoseriem, ked jej to jemne naznačím
dievčatá, ale veď ten chalan chce len poukázať na nedostatky. má to dievča rád aj s nimi, ale chce jej o nich povedať. tak prečo mu zakazovať úprimnosť a ak ho to dievča má rado a je dosť inteligentné tak to pochopí.
aj vy by ste svojej mužskej polovičke povedali o jej chybách napriek tomu, že sa máte radi....či už sa mýlim?
komu sa stalo, že bol dokonalý nech hodí chlebom...
Neoplati sa byt uprimny. Keby som sa pretvaroval a klamal, mozno by som este teraz bol zadany. Ludia neradi pocuju pravdu, hlavne ked neznie moc dobre.
@Incubus ale je rozdiel niekoho na nedostatok upozorniť alebo povedať nech schudne... v tom je doosť veľký rozdiel, myslím si
preto som písala, že keby ma na to niekto upozornil, nevadí mi to... ale ak mi niekto chce hovoriť, že mám schudnúť, tak to mi už vadí... a dosť mi to vadí, pretože je to moje telo a nikto mi nemá čo rozkazovať, čo s ním... max. upozorniť, ako si písal a dokonca na to upozorniť musí... neznášam, keď mi niekto niečo zatajuje pre ,,moje dobro´´ ... to ma rozčúli ešte viac, ako keď by mi povedal: schudni
@13@Incubus uplny suhlas, musim povedat aj ja, ze kolko chalanov sa muci v posilnovni,aby nejak vyzeral, aby bol korba a ja neviem co, lebo babam sa taky pacia a podobne sracky. Takze mi sa mozeme odjebavat ale baby povedia, nepaci sa ti tam su dvere LOL. Som za uprimnost jasne, ale ked si babu vyberem taka aka je,lubim ju a potom do roka priberie 30 kilo, tak ver tomu, ze nieco poviem.
@Tommyhot Naopak! Myslim si, ze uprimnost treba vo vztahu, je dolezita. Na jedno vsetci zabudate asi, treba s nou vediet narabat a spravne formulovat. Nie hrr brr podme uprimnost drb je tam a potom byt sklamany co priniesla. Vsetko v medziach normalnosti, jemnosti ak ide o citlive temy a vsetko bude v pohode. Ale klamat vo vztahu nema vyznam a ja o taky vztah nemam ani najmensi zaujem.
Baba, ktora bola stihla, urcite nebude so sebou spokojna ak bude mat napr. +30kg na vahe. To je proste blbost. Pokial v tom nebudu zdravotne problemy, tak sa bude snazit, aby takeho extremu nedosiahla.
@Harleystorm mne uprimnost neprekaza, pravda je pre mna dolezita nech je akakolvek, preto som myslel, ze to tak bude brat aj moja polovicka.. No co, stalo ma to vztah. Kazdopadne ten kto nevie prijat pravdu, pre mna ako clovek nie je na moc vysokych prieckach..
v podstate sa zhodujeme, ja som len chcela poukázať rozdiel medzi úprimnosťou,upozornením alebo poukázaním a medzi rozkázaním, prikázaním alebo apelom, chápeš
@yolis všetko je to o vzťahu. ak to budeš pre neho chcieť spraviť tak to spravíš. slobonú voľu ti neberie.
záleží či ti to povie nejaký hulvát a či sa s tebou niekto porozpráva o tom,že mu na tebe záleží.Možno to chce zmeniť nie kvôli nemu, ale kvôli tebe. Sám som s tým mal skúsenosť. Ale nešlo o mňa, ale o zdravie mojej priateľky, ktorému nadváha nepomáhala...
@matheusko ak nevieš byť úprimný vo vzťahu, tak nevieš byť nikdy úprimný. (ďalej už to možno nie je o tebe, nepoznám ťa, nesúdim ťa)
ak nevieš byť úprimný vo vzťahu, tak nevieš byť voči nikomu úprimný. len sa ženieš za svojimi potrebami. len aby si si svoj vysnívaný svet nepokazil. Preto, aby sa každý cítil v tvojom okolí super, budeš klamať? Úprimnosť je o tom,že aj ublížiš. Ale niektorí ľudia si ju vážia.
Každý hovorí o úpimnosti, ale koľko z nich ju naozaj poskytuje...
Ak je koment @31 reakciou na moj koment @18 . Tak sme sa asi nepochopili. Inak suhlasim s tym ze kto nevie byt uprimny vo vztahu, nevie byt uprimny nikdy. A taktiez kto nieje uprimny v akejkolvek inej situaci, nebude ani vo vztahu.
ak si mas trochu nadvahu, tak by nemal byt tvoj frajer dovod chudnutia (skor sportovania/ pohybu, a podobne, lebo "diety" su na nic) , ale fakt, ze chces zdravsie zit, a lepsie sa citit...
ja nemám nadváhu a dôvod na chudnutie nemám.. ale chcem zdravo žiť..aj keď niekedy tá telká a dobrá karamelová milka nie sú tiež na zahodenie aaaaa chlap, keby mi naznačí, že moja rob so sebou niečo, tak by som asi nad tým uvažovala, ale maximálne by som začala viac cvičiť a nie nejaké diéty
nie neschudla by som koli nikomu len koli sebe keby som to naozaj chcela!keby mi povedal niekto ze som tucna abo naznacil nech schudnem tak ho poslem kcertu a keby to bol moj kluk tak by som ho poslala kcertu dvojnasobne x)
ano, preco nie? par kil hore-dole... ked to tak chce a mne by to nevadilo, nevidim problem ... ale by som sa s nim tyzden nerozpravala alebo by som aspon vyzadovala nejaku hmm satisfakciu za to
Opytam sa takto. Poznas 100 ludi, dost si s nimi striedavo samozrejme v kontakte a kazdy ti povie,ze si tucny alebo tucna alebo nepovie ale naznaci,alebo vies,ze to o tebe hovoria,tak neverim, ze by si s tym nechcela nic robit a povedala si srat na nich. Isla by si s tym nieco robit tomu ver a nie len kvoli sebe ale prave kvoli nim,ano kvoli nim,lebo oni ta o tom presvedcili a nie ty sama. Keby to bolo na tebe tak nic nerobis a priberas dalej. No ale povodne som pisal,ze treba to povedat samozrejme jemne,slusne a nie ako hulvat. Na tom trvam. To je samozrejme. A ja osobne by som si nedovolil hoc komu toto povedat, lebo je to urazlive a pre niekoho velmi chulostiva a citliva tema. Ak by to vsak uz zachadzalo do extremov,tak sa iste ozvem,ak mi na tom cloveku aspon trocha zalezi a ide uz aj o zdravie.
moj ex mi parkrat povedal, ze by som mohla schudnut( aj ked si myslim, ze som to nepotrebovala)...a ked som schudla, tak som zase pocuvala:"Nejaka si moc chuda!"
povedala by som mu: ja chudnem ked ty nebudes kkt. lebo to je kktina chodit s niekym a rozpravat mu nech schudne. ked ma miluje tak taku aka som. lenze zrejme ma taku nemiluje a potom ma nemiluje vobec kkt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ak je to očividné, tak si všimnem predsa aj sama, že by som mala.
samozrejme ak by som JA cítila, že sa necítim dobre s dvoma kilami navyše jasne že by som to skúsila..ale nikdy nie len kvôli niekomu
ale k veci, keď sa tak ona cíti dobre tak si to podľa mňa doserieš
lebo to je skor ako varovanie pre tlustotou...
ale nie, že mi bude hovoriť nech schudnem... raz by to povedal a tam sú dvere, nájdi si chudšiu keď Ťa toto zaujíma..
teda... ani mne vlastne, keď som v živote nemala viac ako 50kg... ale názor mať možem no nie?
dievčatá, ale veď ten chalan chce len poukázať na nedostatky. má to dievča rád aj s nimi, ale chce jej o nich povedať. tak prečo mu zakazovať úprimnosť a ak ho to dievča má rado a je dosť inteligentné tak to pochopí.
aj vy by ste svojej mužskej polovičke povedali o jej chybách napriek tomu, že sa máte radi....či už sa mýlim?
komu sa stalo, že bol dokonalý nech hodí chlebom...
---
. . . , treba naplnit brusko, lebo inak si ta budem musiet drzat, aby mi ta neodvialo , mojko.
preto som písala, že keby ma na to niekto upozornil, nevadí mi to... ale ak mi niekto chce hovoriť, že mám schudnúť, tak to mi už vadí... a dosť mi to vadí, pretože je to moje telo a nikto mi nemá čo rozkazovať, čo s ním... max. upozorniť, ako si písal a dokonca na to upozorniť musí... neznášam, keď mi niekto niečo zatajuje pre ,,moje dobro´´ ... to ma rozčúli ešte viac, ako keď by mi povedal: schudni
"Neoplati sa byt uprimny." Je vo vztahu, maximalna somarina . . . oslie usi az po oblak.
v podstate sa zhodujeme, ja som len chcela poukázať rozdiel medzi úprimnosťou,upozornením alebo poukázaním a medzi rozkázaním, prikázaním alebo apelom, chápeš
je v tom rozdiel, takže asi tak no...
záleží či ti to povie nejaký hulvát a či sa s tebou niekto porozpráva o tom,že mu na tebe záleží.Možno to chce zmeniť nie kvôli nemu, ale kvôli tebe. Sám som s tým mal skúsenosť. Ale nešlo o mňa, ale o zdravie mojej priateľky, ktorému nadváha nepomáhala...
ak nevieš byť úprimný vo vzťahu, tak nevieš byť voči nikomu úprimný. len sa ženieš za svojimi potrebami. len aby si si svoj vysnívaný svet nepokazil. Preto, aby sa každý cítil v tvojom okolí super, budeš klamať? Úprimnosť je o tom,že aj ublížiš. Ale niektorí ľudia si ju vážia.
Každý hovorí o úpimnosti, ale koľko z nich ju naozaj poskytuje...
Tek ten bol dobry