mám 15 rokov a chcel by som vedieť screamovať, alebo spivať.. ked som bol menší tak som vedel lepšie spivať no neviem lebo mama mi vždy hovorí že nemám toľko hovoriť, kričať a nie to ešte spievať lebo si myslí že mi ešte mutuje hlas a potom budem mať veľm
Rob si to ale preseba dokym neuvidis niaky pokrok a uz budes vidiet ze ked to dat von okolie sa ti nevysmeje lebo ak to das hned na youtube moze byt okolie na teba velmi zle
@10 praveze treba ist hned za niekym, nech ti to mozu ohodnotit aj oni. idealne niekto, kto tomu rozumie aspon ako-tak. ked si to budes schovavat pred vsetkymi tak je dost mozne, ze napriklad 2 roky clovek robil nieco, na co proste nema a znie to ako hovno aj po 2och rokoch.
vela ludi ohladom tohto nema absolutne ziadnu elementarnu uroven sebakritiky a ani sluchu
@n0win0u o tom je skor emoviolence screamo je hlavne post-hardcore-emo-punk s precitenymi textami o bolesti a politike a rychlo sa meniacim tempom v 1tlivych pesnickach
@piter09 ja viem, ze sa tam krici, len podla mna to neni ta uplna dominanta, ze by si mohol proste povedat "krici sa tam - je to screamo". celkovo je to omnoho sirsi pojem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
vela ludi ohladom tohto nema absolutne ziadnu elementarnu uroven sebakritiky a ani sluchu