Čo hovoríte na toto auto? mám limit okolo 1000€ a preto by ostane na výber len Seat Ibiza, Felície alebo veľmi malé autá typu Ford Ka alebo naopak dlhočižné autá s veľkou spotrebou.
kriste ježiši ... ľudia boží vezmite do úvahy že čím luxusnejšie auto to bude do tých tisíc eur tým viac zodraté, samozrejme neikto bude aj tak krútiť hlavou nech sa páči fórum autobazar.eu - môžete sa presvedčiť aj od odborníkov... ja by so to riešil buď výberom hladkého diesla alebo Benzín + LPG ke´d si človek uvedomí že čím menej bude platiť na pohonné hmoty tým viac mu ostane na servisovanie... tak ako sa dá kúpiť auto do tej ceny v koži v plenj výbave nejaké samozrejme svojho úctyhodného veku tak sa môže aj niečo obyčajné ale garážované a pravidelne servisované po jednom jedinom majiteľovi dať kúpiť ktorý už sa pohráva s myšlienkou kúpiť si niečo novšie - odporúčam si dať dopyt na auto do 1000 eur nech sami ludia začnú ponúkať a verím v to že sa naskytne kvantum možností výberu, odporúčam si vziať so sebou nejakéo fachmana aby človek nebol oj*baný a sklamaný potom neskôr a vyfiltrovať a nekupovať hne´df prvú haraburdu voziť sa skúšať čítať články radiť sa to je cesta úspešnej kúpy automobilu... osobne by som si vzal Automobil v dobrom technickom stave so Splyňovačom ktorý sa vždy dá z auta vymontovať a predať ale aj nechať a auto potom do budúcna je zaujímavejší artikel pre kupujúcich - náhradné diely riešiť od kadejakých takých priekupníkov dávajú dobré ceny a majú toho plnú prdel ešte aj v rovnakom odtieni ... ja som mal viacero áut ale všetkých som sa zbavil je to pre mńa zbytočná položka čo cicia peniaze... niekedy sa oplatí zareagovať aj na drahšie auto a skúšať lámať predávajúceho dohodou na cene poznám ľudí čo si vymodlikali aj 30% 40% - z pôvodnej pýtanej ceny a to sú fakt experti čo sa tomu venujú ... ak by si sedela denne tak pol hodinku na bazos.sk vyfiltrovala by si si do tej ceny niečo iste nájdeš netreba sa ukvapiť na všetko je dobré nechať čas a hlavne by som auto kupoval čo má technickú a emisnú platnú najbližší rok aspoň a ku ktorému dostanem čo najviac harabúrd ako kolesá na diskoch a neviem aké prkotiny ešte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
po toto?
Ibiza je super, za 800eciek viem zohnat paradny kusok co este vela pojazdi
btw. moja bola za 2 stovky
Ak máš na ruke niečo zachovalé neváhaj
Môj názor.
» auto.bazos.sk/inzerat/2283505...
» auto.bazos.sk/inzerat/2280295...
» auto.bazos.sk/inzerat/2175665...
» auto.bazos.sk/inzerat/2126707...
a na záver chuťovka » auto.bazos.sk/inzerat/2106448...