Čawko mam kamaráta on je celkom dobrý kóder vie PHP dosť dobre po syntax stránke ale vôbec si neveri keď mu poviem že nech to spraví on že to je na mňa veľa , to ja nedokážem , ja na to niesom ja som z PHP dutý .. ja sa zamestnám ako HTML kóder xD
jednoducho. nadchni ho pre nejaký projekt. komplet web. niečo čo ho zaujíma, čo mu na nete chýba, pri čom keď to spomenieš tak mu zažiaria oči, že "a to by sa oplatilo urobiť", (nie že "a to by som možno aj zvládol"), proste niečo také pre neho zaujímavé, a na webe neexistujúce, že bude nakoniec taký nadchnutý, že bez ohľadu na to či PHP vie alebo nie sa do toho vrhne. ja som sa takto do jedného projektu vrhol s tým, že som nevedel ani HTML ani PHP ani CSS ani MySQL (no dobre, tak absolútne minimálne základy), a v priebehu týždňa som sa to všetko naučil, a spravil aj tú stránku (síce som sa rovno potom pustil do prerábania, lebo to bol bordel, ale tak...).
proste ON musí nájsť niečo o čom si povie "toto chcem aby to bolo na webe aj keby som si to musel urobiť sám, vy neschopné lemry (smerom k ostatným webprogramátorom, to oslovenie...)"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
proste ON musí nájsť niečo o čom si povie "toto chcem aby to bolo na webe aj keby som si to musel urobiť sám, vy neschopné lemry (smerom k ostatným webprogramátorom, to oslovenie...)"...
ale ty mu to môžeš pomôcť nájsť...