1.) Nájdi si na stránke Textile House, kde majú predajne.
2.) Lajkni si ich FB stránku, aby si videla, kedy majú najväčšie zľavy a kedy majú nový tovar.
3.) PROFIT!
Ten na Radlinského je popičiii, tam sa dajú neskutočné veci nájsť, že mám problém skôr že nemôžem toľko vecí brať než že by som si nemala z čoho vybrať.
Ináč neviem pochopiť ako si niekto (ok baba, pre chalanov bohvieaký výber nebýva) nevie nájsť pekné handry v sekáči, pritom obdivuje ako som krásne oblečená keď 3/4 môjho šatníka je zo sekáča Teda ak to je osoba ktorá si potrpí na značkové handry tak jasné že nepochodí, ale ináč podľa mňa stačí dostatok trpezlivosti pri prehrabúvaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
2.) Lajkni si ich FB stránku, aby si videla, kedy majú najväčšie zľavy a kedy majú nový tovar.
3.) PROFIT!
A ten taky znamy 0,99 centovy pod kamennym Tescom - tam je vacsina tovaru tragicky zla, ale ked najdes nieco popici, tak za euro je to zivotna kupa
ja nemam na toto stastie...vsade kde som bola boli neskutocne handry
a ako je povedzme Hotel Kyjev/Luna
tak medzi tym je sekac na prizemi
Ináč neviem pochopiť ako si niekto (ok baba, pre chalanov bohvieaký výber nebýva) nevie nájsť pekné handry v sekáči, pritom obdivuje ako som krásne oblečená keď 3/4 môjho šatníka je zo sekáča Teda ak to je osoba ktorá si potrpí na značkové handry tak jasné že nepochodí, ale ináč podľa mňa stačí dostatok trpezlivosti pri prehrabúvaní