Takže, čo si myslíte o nakupovaní vecí, resp. oblečenia v second hand-och (dúfam,že sa to tak píše ? A aké máte skúsenosti? .. Mám na pláne si kúpiť niečo originálne a odlišné ako sú veci v každom druhom obchode. Tak či sa oplatí zájsť aj do takýchto o
Kedysi mi mama kupovala keď ma obliekala ešte ona =D ale teraz nie.... lebo väčšinou sú tam fakt veľmi staré veci... ale keby bolo niečo eo by sa mi páčilo, prečo nie?
mám napr. spolužiaka, ktorý nenakupuje inde ako tam a ešte aj veci nad 100 kč mu prídu drahé a dokáže sa totálne úžasne obliecť,má svoj vlastný štýl a vyzerá výborne aj v šušťačke, pretože to dokáže skombinovať.
a vlastne, my sme tu viacerí takí na tour de sekáče. treba sa hrabať, vždy sa niečo nájde.
tak ja mam skusenosti iba so sekacmi, kde su nenosene veci...
naposledy som si tam kupila mega-super-spešl-krásny opasok za 40KČ.. u nas mali taký istý asi za 12éčok
takže
kupila som si tam dokonca aj suknu.. proste s vecami, co su nenosene nemam problem.. ja uz momentalne ani neviem, ci existuju aj sekáče kde predavaju nosene veci.
Ja mám second handy celkom rada a nakupujem tam dosť často, sú tam veci, ktoré nenájdete na každom druhom, ale treba si aj vedieť vybrať dobrý sekáč. ja mám taký jeden obľúbený, sú tam parádne veci a veľký výber korzetov. akurát sa mi zdá, že v sekáčoch sa zle nakupujú nohavice, ale vrchné diely, tričká, mikiny....a sukne sú tam fakt dobré a veľmi tam záleží na šťastí, lebo tam sa ten tovar stále mení. Vydezinfikované je to dosť...veď preto to aj tak smrdí a myslím, že len málokedy je to od daakého súkromníka, skôr pri likvidácii tovarov, zo zrušených obchodov, výpredaje zo zahraničia a pod.
obcas nieco hej uz dlho som nebola nejako neviem najst daky dobry. aj ked je pravda ze tie veci tam su ako od dinosaurov tak ale nekup si to uzasne tricko za euro nech ho mas len na doma
U nás sú second handy, kde si kúpiš kúsky od Cavalli, Prada, Diesel alebo D & G, sú nosené, ale vlastnili ich ľudia, ktorí si ich dvakrát obliekli a potom sa im zunovali. Ale nie sú najlacnejšie.
Obcas tam zajdem ale vacsinou si nic nekupim.... mam odtial len jedno tricko a koselu ktore nosim ked som na chate alebo tak Ale v principe proti sekacu nic nemam keby tam boli castejsie veci mojho vkusu kludne ho uprednostnim aj pred inymi obchodmi ved peniaze na stromoch nerastu a ako uz bolo povedane z tie kvalitnejsie veci su vacsinou od ludi ktori striedaju imidz zo dna na den
Ja som tam ešte nikdy nebola ani neviem prečo, proste mám radšej normálne obchody kde keď sa ti niečo nepáči môžeš to vymeniť reklamovať, vrátiť a tak...
tak neviem do akých sekáčov vy chodíte, ale ja ich milujem a zatiaľ ani jeden nesmrdel a mali tam super veci takže jasné,nakupujem a rada. dajú sa tam zohnať veci, čo nik iný na sebe nebude mať.
V sekáčoch sa dajú nájsť parádne veci, nevim čo proti tomu niektorí majú Hlavne by ma zaujímalo čo je na tom, že to mal niekto predtým.. ako treba to hneď oprať, keď to kúpite, to je bez diskusie
sme veľkoobchod dovážajúci second hand oblečenie z USA . zameriavame sa prevažne na Cream klasse. Ak máte akékoľvek otazky neváhajte nás kontaktovať . petss244@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nemám rada staršie veci ani po sebe, nieto po druhých.
--------
(Ak by išlo o veľmi originálnu, zachovanú vec, dokonalej farby, veľkosti a materiálu, za rozumnú cenu, MOŽNO.)
mám napr. spolužiaka, ktorý nenakupuje inde ako tam a ešte aj veci nad 100 kč mu prídu drahé a dokáže sa totálne úžasne obliecť,má svoj vlastný štýl a vyzerá výborne aj v šušťačke, pretože to dokáže skombinovať.
a vlastne, my sme tu viacerí takí na tour de sekáče. treba sa hrabať, vždy sa niečo nájde.
a retro je super.
naposledy som si tam kupila mega-super-spešl-krásny opasok za 40KČ.. u nas mali taký istý asi za 12éčok
takže
kupila som si tam dokonca aj suknu.. proste s vecami, co su nenosene nemam problem.. ja uz momentalne ani neviem, ci existuju aj sekáče kde predavaju nosene veci.
majú tam super veci,len sa tam treba pohrabat a nestane sa vám,že to má každý druhý človek,ktorého stretnete na ulici a ešte aj ušetríte.
nemám s tým problém a veľmi často sa mi stáva,že mi niekto pochváli oblečenie práve zo sekáča.
a ja vždy poviem: "pekné,že? stálo to le 50sk a mám to zo sekáča."
potom sa smejem na reakciach ľudí