prečo by som mal mať názor na niekoho len kvôli tomu v akom obchode kupuje?
chyszám sa tam ale nikdy tam nejdem lebo zabudnem ale môžu tam byť fajn veci za velmi dobré ceny
Nie, nenakupujem tam, nejako sa neviem zbaviť toho pocitu, že to niekto už nosil. Radšej si kúpim veci u Vietnamcov ako v sekáči. ľudí, čo tam nakupujú neodsudujem, je to každého vec, sme slobodní.
Myslím že väčšina veci v sekacoch je na prd ešte aj na charitu do Afriky sa mi zdaju slabee. Malo by sa to viac triediť a nespoliehat sa že Slováci kúpia každú handru len preto že je lacna
Neviem, ja by som si tak nikdy nikdy nič nekúpila, ja aj v obchode keď kupujem niečo furt vyberiem vec kt. je vzadu, lebo tie veci vpredu mi prídu "ochytané"
Aj keď skúšam nejaké šaty sa cítim nepríjemne, a keď kúpim, musím to hneď vyprať. takže toto nist pre mňa
stale sa tam chystam a stale som tam dako nesla vacsinou ked som tam bola davnejsie tak tam nic nemali co by sa mi pacilo ale polka triedy tam chodi a vzdy vyhrabu cosi pekne za super cenu a ja sa potom rozculujem ako to len robia
Inde snad ani nechodim. ...keby som mala dat 20 € za nejake handrove tricko z H&M, bolo by mi tych penazi luto...len take seriozne veci typu zimny kabat a tak sa tam tazko vychytaju..ale ked najdem v lete za 1,50€ som schopna si ho kupit
Kedysi som do nich chodievala kupovať často, potom som prestala a teraz ma to chytá zasa a príde mi to zábavnejšie než nakupovanie v klasických obchodoch kde prídem s tým že už mám popredu vyhliadnuté čo chcem. Strašne ma baví to hrabanie sa vo veciach s tým že netuším čo tam nájdem a nehovorím o tom aké super veci na prerábanie sa tam dajú vyhrabať
a to že to mal už niekto predo mnou mi absolútne nevadí, však operiem a je to
Kedysi sa mi to hnusilo, ale ked otvorili Textile House na kazdom rohu, ta ich vona odvsivovacieho prostriedku ma celkom upokojila Dvakrat som kompletne vymenila satnik v sekacoch, pred dvoma rokmi alebo tak mali naozaj skvele veci a nizke ceny, vacsina bola 100% bavlna, hodvab, zamat, kvalitne latky. Odkedy zmenili cenovu politiku smerom k zdrazeniu, maju aj ovela shitnejsi tovar, vacsinou nejake tridsatrocne tricka na ramienka s holym bruchom z nechutneho spraneho elastickeho materialu. Ale viem, ze je tam kopa uplne novych veci z HMka, ktore sa nepredali, niektore typy bluzok som videla aj 20x a to som fakt pochodila velke mnozstvo pobociek v mnohych mestach na Slovensku. A nasla som aj kabatik Poizen Industries za 5 eur, ktory si sice nemam kam obliect, lebo sa uz citim staro na take veci, ale potesilo, a sako zo Zary za styri, ktore povodne stalo cez 120
Ale ine sekace mi nikdy nevonali, tovar ani hygiena tam nie su bohvieco.
ja mám stade kopu oblečenia a prakticky už kupujem iba tam, ani nepamätám kedy som do oblečenia dala viac ako 3 eurá a vôbec ma to netankuje, väčšina tých vecí bola nových ešte
Jedna spolužiačka sa oblieka prenádherne... Tak som sa jej spýtala, že kde to oblečenie kupuje a tadá, sekáč.
Ona má fakt nádherné oblečenie odtiaľ a úplne som z nej paf za to...
ked pred 4 rokmi otvorili v Malackach textile house, nakupovala som veci len tam, ale to som mala take hippie obdobie, takze v pohode
momentalne nenakupujem nikde, nejako ma oblecenie prestalo zaujimat
raz za čas tam idem, len ma nebaví sa tam prehrabovať tými vecami, takže kúpim max jednu vec, posledne rifle nejaké čierne, ešte keby boli dole užšie boli by super
Ja som tiež mala najprv taký názor, že tam ani nejdem, čo tam asi môže byť, nakoniec ma tam mama doviedla, že poďme sa pozrieť, čo tam je. Práve tam mali akciu všetko za 1,50€ a nakúpila som si veci za 10€ Myslím, že sa tam fakt dajú vychytať dobré veci, keď sa v tom pohrabete. To oblečenie je niekde zo západu a tam berú "staré" veci inak ako u nás, vyhadzujú pomaly všetko, čo mali raz na sebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
prečo by som mal mať názor na niekoho len kvôli tomu v akom obchode kupuje?
chyszám sa tam ale nikdy tam nejdem lebo zabudnem ale môžu tam byť fajn veci za velmi dobré ceny
Aj keď skúšam nejaké šaty sa cítim nepríjemne, a keď kúpim, musím to hneď vyprať.
takže toto nist pre mňa
a to že to mal už niekto predo mnou mi absolútne nevadí, však operiem a je to
Ale ine sekace mi nikdy nevonali, tovar ani hygiena tam nie su bohvieco.
Ona má fakt nádherné oblečenie odtiaľ a úplne som z nej paf za to...
momentalne nenakupujem nikde, nejako ma oblecenie prestalo zaujimat
zo sekacov mam asi 5 sukni ktore stale nosim (vsetky za euro alebo 50 centov), jednu krasnu bundu, par kabatov ruksak, bluzky
ale zase obcas chodim aj do Zary a vzdy si z tade nieco odnesiem