dnes si vedľa mňa kýchol najnechutnejší chlap ever (kto videl Sváka Ragana, tak vyzeral jak Morák) ...a to čo vykýchol si utrel do nohavíc!!! tomu by som nepovedala ani ň!
kks ste mi pripomenuli jedneho suseda co raz zazvonil u nas , kychlo sa ale jaku som mala z toho traumu doteraz si pamatam nudlu u nosu a normalne ma naplo som zabuchla jak blesk rychlo
ja nepoviem, bojim sa ze odignoruje dotycna osoba ... aaale raz mi trebalo velmi kychnut a tak som aj,... aaa spolusediaca(cudzia) sa usmiala a povedala nazdravie, tak ma to potesilo ^^
Podľa etikety by sa na kýchanie v spoločnosti nemalo nijako poukazovať, rovnako ako na grganie a prdenie. Kýchajúci/grgajúci/prdiaci by nemal hovoriť žiadne ,,pardón" ani ,,oh!", rovnako ako by na to nijakým spôsobom nemali reagovať ani spoluprítomní, pretože ide iba o prirodzený biologický prejav. Jednoducho by to malo ostať neokomentované, akoby sa nič nestalo a ísť ďalej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
podla toho nakolko mi je ten človek(teta) sympatický/á
a minule v TV 1 tetka v lekcii slusneho spravania povedal, ze kychanie je zlozvyk, ktory sa treba odnaucit ale fakt!