Ahojte chcem sa opýtať či má niekto podobný problém ako môj priateľ. Má 25 rokov a začínajú sa mu šedivieť vlasy po bokoch. Nemá ich veľa ale je to divné v takom mladom veku. Nemá ich šedivé ale skôr čisto biele proste vlas bez pigmentu. Viem že existuje
moc som to neskumal ale zhodou okolnosti som sa o tomto bavil minule so znamou, co je kadernicka...a jej dcera zacala mat prve sediny v 17 rokoch, co som bol dost prekvapeny...vraj za to moze genetika..
mne sa šedivé vlasy objavovali už v štrnástich, takže v pohode a inak sú to normálne zmeny u človeka...vieš, ľudia totiž starnú a tým prichádzajú isté zmeny
môže to byť stresom... môj priateľ má tiež občas šedivé bajuze keď má nervy dlhšiu dobu.. a takisto som videla jednu babu ktorá má vraj 25 rokov a ešte stále nedokončila Bc. na nejakej škole a tiež je z toho už šedivá
bud rada že len po bokoch.. ja som si spomenula na jedneho chalana čo poznam, ma 25 a strašne šediny na celej hlave každý sa z toho smeje, on to bere v pohode a nad žiadnym prípravkom neuvažuje (lebo každý by už vedel, že je to prípravok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a vadí to tvojmu priateľovi alebo tebe, keď sa pýtaš?
brat ma sediny od 22, moja mama od 35 a babka si nasla prvy sedivy vlas az po 60tke..
byt chlap tak to vobec neberiem ako tragediu, sediny vedia muzom pridat na krase ked ich vedia nosit.
vobec najkrajsi chlap akeho som kedy videla bol komplet sedivy, mohol mat tak 35 maximalne..
anyway, akekolvek pripravky okrem farby na vlasy su podla mna vyhodene peniaze.
Omnomnom