Ja nemam niaky problem len som si vsymol v robote ze mlade tj 19-23 rocne baby maju strasne vela sedivych vlasov!No niekedy si to nestihnu alebo zebudnu zamaskovat a vsymnem si to!Je to normalne na ch vek?Neni to trosku skoro???
no a ja som 4...a spoluziacka take uz sa jej najde sedivy vlas....je to z toho stresu a ucenia a vsetko do kopy..aj vy ked nam robite problemy a my sa musime potom trapit kvoli vam..vsetko an to vplyva...
Jaaj tak sedive vlasy v mladom veku.. to bude bud nedostatkom B-komplexu, jodu, zeleza. Alebo ak trpia ochoreniami stitnej zlazy, anemie, alebo chronicke zapaly.... a inak mozno tie sedive vlasy su meilir (platinovo blond/slovnovinovy blond).... no neviem nejak tak je to... (platinum blond/ivory blond).
no a čo? ja som mala prve šediny už v 12 rokoch, a teraz mam skoro celu hlavu šedivu, nefarbim si to, bo mam uplne u riti, čo si o mne ludia pomyslia, aj tak mi tam väčšina ludi ani nevidi, bo som vysoka
a mam to geneticky zdedene... cela moja rodina tak skoro začinala, len môj brat sa tomu vyhol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Sak sa ich opytaj..
a mam to geneticky zdedene... cela moja rodina tak skoro začinala, len môj brat sa tomu vyhol...