jj dobre napady, zišlo by sa to tu všetko asi, ale tomáš sem už asi proste nechodí, kašle tu na to a proste mu bude jedno ako to tu nejde, proste vytvoril jednu z najväčších spoločenských komunít na SVK a tým sa to asi končí... tu už vylepšené nebude nič, len tie skurvené reklamy a sekanie a dlhé načítavanie a údržba databázy budú naveky.
@worrye tak potom by si mal asi trocha viac sledovať dianie na birdzi, lebo si troška dosť pozadu a dávno by si vedel, že tomáš sa tu už na všetko vysral
nech konecne vratia moznost prezerat si fora, do ktorych clovek nieco prispel..obcas sa chcem vratit a pozriet sa ako sa debata vyvijala a bud sa musim hrabat v temach ako kakao pijuci ludia v odpadkoch, alebo si vsetko vyhadzat hore na taby a potom prepinat
fakt, je tak tazke, zase to dat do prevadzky? @tomas or @admin alebo ktokolvek
tak prečo spravovanie tejto stranky neda niekomu inemu do ruk??? lebo suhlasim, kym to tu nacita, trva to jedno nekonecno! ked mam na intraku slabsi internet tak dakedy ani len nenacita.
s 1 veľmi nesúhlasím, ale mám ďaľšiu vec, ktorú by bolo treba opraviť:
----> nech sa smajlíci premieňajú iba za medzerou.. lebo keď niekto pridáva odkaz a je tam napríklad : a p tak hneď mu to dá smajla a link je v piči.. takže smajl by sa mal premeniť na smajla iba keď je samostatne
-----> keď si pridávaš odkaz z youtube do stavu, aby sa tam k nemu dalo niečo dopísať a nie že sa ti hneď ten link zlomí alebo jak to nazvať a nedá sa na to klinúť
hej inak ti priatelia by sa mohli nejako opravit... uz ma fakt nebavi mat na nastenke vycapenych ludi ktorych mam davno zmazanych (ach) ... a aj s tymi forami to je fajn napad, ze clovek by si mohol zmazat nejake forum co vytvoril... len skoda ze sa nicoho takeho nikdy nedockame (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skurvené dlhé á... (ach)
inak, čo sa týka v 1. tých fór a diskusií, nesúhlasíml
Lebo mi trvá 5 minút, dokým mi niečo načíta dpč
Prečo nesúhlasíš?
@4lex som tu už 3 roky, len teraz som pod iným nickom
Lebo čo viem, tak tomas robí aj admina
Nádej zomiera posledná
ale co chcem a dookola to vravim uz tusim 2 roky
nech konecne vratia moznost prezerat si fora, do ktorych clovek nieco prispel..obcas sa chcem vratit a pozriet sa ako sa debata vyvijala a bud sa musim hrabat v temach ako kakao pijuci ludia v odpadkoch, alebo si vsetko vyhadzat hore na taby a potom prepinat
fakt, je tak tazke, zase to dat do prevadzky? @tomas or @admin alebo ktokolvek
----> nech sa smajlíci premieňajú iba za medzerou.. lebo keď niekto pridáva odkaz a je tam napríklad : a p tak hneď mu to dá smajla a link je v piči.. takže smajl by sa mal premeniť na smajla iba keď je samostatne
-----> keď si pridávaš odkaz z youtube do stavu, aby sa tam k nemu dalo niečo dopísať a nie že sa ti hneď ten link zlomí alebo jak to nazvať a nedá sa na to klinúť
Ale zas poznam zopar ludi.... tak co ja viem.
a zase, mne to tu v poslednom čase celkom fičí, ale čo ma štve, je to, že sa nedajú vymazávať priatelia!!
a k tej IPčke, dobré na obmedzenie fake-ov, ale niektorí majú zdieľaný PC
Súhlasím, ankety/fóra tri roky (a viac) staré by si mohol vymazať, taktiež používateľov ktorí sa už tri roky (a viac) neprihlásili a pod. ...
Design birdzu a pod. neriešim, to je už na Tebe.
Abaffy je prioritny ciel , ale ked ho nenajdeme tak treba zoznam vedlajsich
@mm47 no ale zatiaľ to nie je definitívne Luky sa musí vyjadriť k tomu to sa všetko ešte dorieši