9. co cakas od birdzakov ...ano aj mne sa to stalo...ak si chces spomenut na tu vec tak si vzdy skus spomenut na to co si robila chvilu pred tym ako ti to vypadlo
je to dospievanie... Nerobím si srandu. Hormonálne zmeny v puberte spôsobujú kolísavý tlak. Ak ti tlak náhle klesne (nemusí to mať žaidnu viditeľnú príčinu), jednoducho sa ti môže zahmlieť pred očami, môžeš mať pocit na zvracanie, omdlievať alebo čosi podobné...
Lieky sú na to dva:
1. čakať a dospieť: hormonálne kolísanie sa ustáli a závrate prestanú.
2. papkať veľa ovocia: ovocný cukor sa rýchlo rozkladá a dodáva energiu mozgu.
Veľa s tým nenarobíš, ale hlavne nedrž žiadne diéty a pod. lebo tým svoje telo len oberáš o živiny...
mne sa dnes stalo rano ze jak som bola v sprche tak sa mi zacala z nicoho nic tocit hlava takmer som sa zdrbala cez okraj vane ..bych aspon pobudila susedov seckych v baraku s tym rachotivym padom xD
ja som sa raz rano zobudila a citila som uplne prazdno nevedela som co mam rada, co sa mi paci a co neznasam a trvalo to par dni kym som si vytvorila novu "identitu" ktora sa vsak po dvoch rokoch stratila a som jak predtym tiez tomu nejak nerozumiem .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
je to dospievanie... Nerobím si srandu. Hormonálne zmeny v puberte spôsobujú kolísavý tlak. Ak ti tlak náhle klesne (nemusí to mať žaidnu viditeľnú príčinu), jednoducho sa ti môže zahmlieť pred očami, môžeš mať pocit na zvracanie, omdlievať alebo čosi podobné...
Lieky sú na to dva:
1. čakať a dospieť: hormonálne kolísanie sa ustáli a závrate prestanú.
2. papkať veľa ovocia: ovocný cukor sa rýchlo rozkladá a dodáva energiu mozgu.
Veľa s tým nenarobíš, ale hlavne nedrž žiadne diéty a pod. lebo tým svoje telo len oberáš o živiny...
Veľa šťastia
ja sa toho nebojim ani mi to nevadi vlastne je to celkom fajn
17:par sekund...no podla mna take 3...tam prehanam pardon to nieje amnezia....nestras
pred chvilou si tu pisala, ze mas vypadky pamate...
Peb17:az neojebavas tak utekaj doktorke nie?!kks
A fakt je to tym dospievanim,nic s tym neurobis,treba vydrzat...
Mne to preslo asi po roku alebo tak...