Stalo sa vám, že sa vám snívalo niečo a keď ste sa zobudili hladali ste to alebo toho v domnení, že to nebol sen, ale naozaj tam bol s vami? Ja som túto noc spala len pár hodín, ale snívalo sa mi...a keď som sa zobudila hľadala som ho po celom byte.
jasné...( stáva sa mi to dosť často, naposledy túto noc
zobudila som sa a všade som hľadala @flyingislife lebo som nechcela uveriť tomu, že to bol sen...ale keď ma mama uistila, že tu naozaj nebol a ja som asi jedla pred spanim, rozfňukala som sa ako malá
A to sa mi nestalo poprvé, aj minule sa mi niečo také snívalo a keď mi okolo desiatej zavolal rozpovedal mi svoj sen a snívalo sa mu skoro to isté ako mne.
vždy sa mi tak sníva o pavúkoch! že ho vidím liezť po stene alebo niekde pri mne a ja v tu ranu vyskočím z postele ,zasvietim a hľadám toho pavuka po celej izbe
mne sa to stáva pravidelne,že niečo sa deje a ptm idem spať a ešte ohladne toho snivam. tak ptm už neviem rozlíšiť často,čo sa ozaj stalo,udialo a čo bol len sen
áno veľakrát, hlavne keď sa mi sníva že mám nejakú nadpozemskú silu a potom to po sne hneď vyskúšam
a minule to bolo ešte horšie snívalo sa mi, že dokážem lietať, v tom sne!!! som sa poštípal aby som mal istotu že to nie je sen, ale on vlastne bol a celý ten sen som proste lucídne sníval v domienke že je to naozaj
takže keď sa budete štípať, ešte to neznamená, že to nie je sen
hej raz sa mi stalo že som v ruke silno držala peniaze a ked som sa prebrala som zvierala päste ale peniaze tam neboli a hladala som ich po celej posteli a až po nejakej minute som si uvedomila že to bol len sen
dnes sa mi snívalo, že som v súťaži s LMkami vyhrala kameru tak som to musela ráno pozrieť, ale nevyhrala som no a predtým sa mi snívalo, že s bratom zabíjame ducho-zombíkov bambusmi ale to som vedela, že to je len sen ale zaujímavé, že akurát keď som išla jedného ducho-zombíka zabiť bambusom, tak mi brat povedal, že mi zvoní mobil a fakt mi zvonil!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zobudila som sa a všade som hľadala @flyingislife lebo som nechcela uveriť tomu, že to bol sen...ale keď ma mama uistila, že tu naozaj nebol a ja som asi jedla pred spanim, rozfňukala som sa ako malá
a @piter09
svojho priateľa, ktorý bol minulú noc na oslave...vrrr neznášam takéto sny.
ale môj kamoš z Liberca to pravidelne fajčí proti bolesti chrbtice. @mia246
ja robím to isté, ale verím, že existuje telepatia a ten dotyčný to vie...potvrdilo sa mi.
a minule to bolo ešte horšie snívalo sa mi, že dokážem lietať, v tom sne!!! som sa poštípal aby som mal istotu že to nie je sen, ale on vlastne bol a celý ten sen som proste lucídne sníval v domienke že je to naozaj
takže keď sa budete štípať, ešte to neznamená, že to nie je sen