Nedávno sa mi sníval sen, v ktorom za mnou prišiel Boh a povedal že mu porodím dcéru. Bol to veľmi reálny sen. A ja si inak sny nepamätám a toto som si pamätala presne. Celý rozhovor.
Teraz mi mešká menštruácia už týždeň, čo sa mi tiež nikd
Heh, aj mne sa raz snivalo ze som tehotny A som si nebol isty ci to tam je tak som to zatlacil A potom som mal vycitky Myslis ze budem mat degenerovane dieta?
Tehotná storpo nebudeš, je to psychologický efekt, možno si to sama pripúšťaš, že by to tak mohlo byť a preto meškajú..alebo si posledný mesiac zjedla veľa citrusových plodov
@44 uráža ma vaša ignorácia toho, že zhadzujete hodnoty, ktoré sú pre iných dôležité, čím vlastne urážate i keď nepriamo, všetkých kotrí si stoja a uznávajú tie hodnoty..
...je to len sen a to ze si ho pamatas tak presne posoby na tvoje podvedomie cim si zaktivovala proces ktory nevedome riadi tvoje telesne funkcie inak ako by mal ... je to len psychycka hra ktora sa da kedy kolvek vypnut ...hh alebo to bol len obycajny sen a menstruacia ti meska a ty si to automaticky spajas stym snom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Môžme spraviť nejaký nábor
@8 Netreba... ale dik za ochotu
@9 Ja už neviem .... taký bol starý...
@10 No nemala by som jedine fakt keby som počala z ducha svätého
@11 Ja som s ním nespala ani v sne ...
vlastne nemusis, viem to od stryka freuda, co je v snoch
Hold, boh je zrejme na velmi mlade
@34 nemala si jest to jablko
A NEHORAZNE MA TO BOLI co tu pisete..
PRECO MUSITE URAZAT >>> osobne si myslim ze ste porusili
>>PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV:
1. je zákazané urážať iných ľudí a nadávať im!
ano beriem to ako osobnu urazku i ked ste ju tak nemysleli