mne sa snival sen, ktorý sa plni postupne..dufam, ze sa nesplni uplne a snivalo sa mi to, ze po dedovej smrti, myslim, ze o mesiac sa mi s nim prisnilo a mi povedal, ze v najblizsej buducnosti si nenajdem nijakeho chalana, nikdy sa nevidam a ze ma budu prenasledovat kvoli tomu, ze verim v Boha. Nebolo by nic na tom strasne, keby v tom case, co mi to povedal,tak trvalo az 10 mesiacov, pokial som si nejakeho chalana nasla a este jedna vec, o par dni nato, co sa mi to snivalo, nas farar povedal na kazni, ze konec sveta bude vtedy, ak nas budu prenasledovat... no mala som dost..tak nevem..keby som tomu mala verit..tak sa nikdy nevydam..no som zvedava, ako to dopadne... vobec na tento sen nemozem zabudnut a uz je tomu rok a pol, čo si stale nanho spomeniem
Heh... a nie len raz. Toto sa mi stáva dosť pravidelne už od mojich 9 rokov. najviac si pamätám na to, ako spolužiačka prášila obrus v triede a ako som lízal nanuk. To sa mi snívalo a potom sa mi to aj splnilo. Teraz čo sa mi občas sníva, občas sa to aj splní. Keď sa sníva, neviem čo sa mi snívalo, keď sa zobudím. Ale keď sa to stane, vtedy si uvedomím, že aha, to sa mi už snívalo. A som si stopercentne istý, že sa mi to snívalo. Viem, že takýto typ snov, má aj svoj presný názov... a že je to istá metóda veštenia
snivalo sa mi, ze budem letiet za chalanom na Rhodos /to bolo asi pred 2-mi rokmi/, snivalo sa mi to v pondelok a v piatok som uz letela a nasi ma nechceli mesiac pustit
a bolo viac toho, co sa mi snivalo a neskor do bodky splnilo...
@8 dejavu je vedecky vysvetlene inak ako vyjav zo sna - je to skrat v premene z kratkej na dlhu pamat : ) ale moze sa stat aj hento, ale konkretne hento sa deja-vu nevola...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
bola tu uz taka diskusia...
snivalo sa mi, ze budem letiet za chalanom na Rhodos /to bolo asi pred 2-mi rokmi/, snivalo sa mi to v pondelok a v piatok som uz letela a nasi ma nechceli mesiac pustit
a bolo viac toho, co sa mi snivalo a neskor do bodky splnilo...